Extravaganza band

(14)

 

 

Extravaganza band je bend koji će vas poptpuno oduševiti svirkom i energijom koju poseduju. U pitanju je muški bend koji će vas očarati svim pesmama koje pevaju i sviraju, a zbog svoje energije jedan su od najtraženijih bendova na Balkanu. Uživajte u njihovoj autentičnosti i bogatom muzičkom repertoaru koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

 

EXTRAVAGANZA BAND BIOGRAFIJA

 

Extravaganza band je bend koji svira smooth strani i domaći repertoar, pop, rock, narodnu, zabavnu  i folk muziku a iz njihove perspektive to izgleda zaista neverovatno. Ako želite jedisntveni užitak, uz Extravaganza band možete odabrati i pevačicu, saksofonistu, perkusionistu ili pak nekog drugog posebnog gosta, ovo je bend koji je raspoložen za svaki dogovor. 

Bend čine pevač, klavijaturista, gitara, bas gitara i bubnjar, što je sasvim dovoljno da vaša proslava bude dinamična i nezaboravna! Spremite se za pravi muzički spektakl uz Extravaganza bend i uživajte u neverovatnom provodu.

 

EXTRAVAGANZA BAND NOVA GODINA

 

Gde će u najluđoj i najlepšoj noći u godini nastupiti ekstravagantni Extravaganza Band, možete saznati ukoliko posetite kudaveceras.rs. Tamo vas očekuju informacije o svim aktuelnim ponudama i gostovanjima poznatih izvođača za predstojeći doček Nove godine.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči jedinstveni Extravaganza bend:

  

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača sa naše liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slični bendovi