Filip Jovanovic

(1)

 

Filip Jovanović javnosti je postao poznat zahvaljujući učešću u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde granda gde je predstavio svoj talenat za pevanje i odmah oduševio sve prisutne.

 

FILIP JOVANOVIC BIOGRAFIJA

 

Filip Jovanović rođen je 1998. godine u Vranju. Javnost je prvi put saznala za njega 2016. godine kada se prvi put pojavio u takmičenju Zvezde granda, ali ga je tada savladala trema. Ovog puta pojavio je ponovo na takmičenju i potpuno oduševio žiri i celu publiku.

Filip je pre svega po zanumanju elektrotehničar ali je kako kaže, ljubav prema muzici definitivno presudila. Redovno nastupa po Srbiji, a u slobodno vreme se bavi rukometom i fitnesom. Njegovi muzički uzori jesu Darko Radovanović, Saša Matić i Staniša Stošić.

U novom takmičenju Zvezde granda njegov mentor je Dragan Stojković Bosanac koji mu je pomogao da se ovog puta pokaže u pravom svetlu i pokaže svoj neverovatan talenat za pevanje.

Ono što je činjenica, jeste da ga očekuje blistava muzička karijera zahvaljujući talentu, a u nastavku poslušajte kako nastupa sjajni Filip Jovanović:

 

 

 

 

 

 

FILIP JOVANOVIĆ NOVA GODINA

 

Filip Jovanović i Nova godina predstavljaju dobitnu kombinaciju kada je u pitanju vrhunski provod u najluđoj noći.

Otkrijte gde će Filip usijati atmosferu svojim nastupom i najvećim muzičkim hitovima za predstojeći doček Nove godine. Budite sa nama i pratite Nova godina Beograd.

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi