Gasttozz

(24)

 

 

Nenad Marinković poznatiji kao Gasttozz je najpopularniji srpski vloger na našim prostorima još od davne 2009. godine. 

 

GASTTOZZ BIOGRAFIJA

 

Gasttozz je rođen 10.03.1992. godine u Svilajncu gde je završio osnovnu školu i nakon određenog vremena preselio se zajedno sa majkom u Francusku, odnosno u Pariz. Iako je pronašao posao u Parizu, nastavio je na snima klipove pričajući o tome kako mu prolaze dani u Francuskoj. Pričao je o veoma interesantnim stvarima što se pokazalo interesantno i publici nakon čega je nastavio uspešno da zabavlja se pratioce u gradi svoju karijeru snimanja klipova.

Nenad je u međuvremenu otvorio svoj online shop gde su se prodavale majice sa njegovim potpisom. Ono po čemu je bio poseban jeste posvećenost svojim fanovima. Rado je razgovarao sa njima, odgovarao na poruke i pomagao svakom ko je želeo da ide njegovim stopama.

2012. godine je dostovao u emisiji Ognjena Amidžića zahvaljujući neverovatnoj gledanosti njegovih klipova.

Godine 2015. usao je u rijaliti „Parove“ gde je odneo pobedu ali njegovi fanovi se nisu složili sa tim a Nenad je naišao na veliko razočarenje od strane njih. Nakon pobede, ušao je još nekoliko puta u Parove i rijaliti Maldive.

2016. godine nakon dve uspešne sezone u rijaliteitju gde je odneo prvi i drugo mesto, snimio je svoju prvu pesmu „Namerno“ koja je doživela neverovatan uspeh i neverovatan broj pregleda.

2017. godine objabio je svoju drugu pesmu „Problem“ koja se takođe plasirala odlično i dostigla neizmernu popularnost.

2017. godine u julu je izdao pesmu „Samo kaži“ i iste godine je preuzeo očevo prezime „Sinđelić“.

Gasttozz i danas često nastupa širom Evrope i Srbije u raznim klubovima i splavovima kao što je splav Tag u Beogradu. Do danas je snimio veliki broj dueta sa svezdama poput Jami, Vukom Mob, Vanjom Mijatović itd. 

 

 

GASTTOZZ SINGLOVI

 

Namerno (2016)

Problem (2017)

Duplo loši (ft. Vuk Mob, Dj Šone, 2017)

Samo kaži (2017)

Daj mi (2018)

Antidot (2018)

Aritmije (2018)

Kataklizma (ft. Alexandra, 2019)

Milf (ft. Jami, 2019)

Moj živote (2019)

Skupo bi te platio (ft. Vanja Mijatović, 2020)

Ide Gasttozz (2020)

Priteini Vitamini (2021)

Njami Njami (2021)

Ko ti je tata? (2021)

Skupo bi te platio (2021)

Konobari (2022)

Zna da ga živi (2022)

Mala nema ličnu kartu (2022)

 

GASTTOZZ NOVA GODINA

 

Kada je u pitanju Gastozz Nova godina jasno vam je da je uvek jedinstven i definitivno najluđi provod zagarantovan. Takvu atmosferu samo Gastozz može da priredi.

Ukoliko ne želite da propustite naredni doček Nove godine uz ovog sjajnog izvođača i šoumena, informišite se o svim detaljima na našem portalu www.kudaveceras.rs i obezbedite svoje mesto na vreme.

 

KONTAKT:

Ukoliko želite nekog DJ-a, pevača ili bend sa naše liste kako bi vam ulepšao privatnu proslavu, možete kontaktirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

U linku ispod poslušajte dva velika hita popularnog Gasttozza:

 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi