Gift bend

(0)

 

 

Bilo da ste čuli za grupu Gift ili ne, sigurno ste ih zapazili na ovogodišnjoj Beoviziji 2022 gde su se pojavili i priredili pravi muzički spektakl. Bend Gift je iz Novog Sada i čini je ekipa posvećenih umetnika, koji redovno nastupaju u najatraktivnijim klubovima širom cele Evrope. Uvek ekscentrični i energični, nastupi grupe Gift okupljaju veliki broj ljudi koji uživaju u smelom scenskom nastupu.

 

 

GIFT BIOGRAFIJA

 

Bend Gift poznata je, kako po odličnim interpretaciji pesama, tako i po svojoj interakciji sa publikom. Grupa je nastala davne 1990. godine i odlučila još tada da se bavi „kaveringom“. Na taj način je bend Gift postigao je veliku popularnost u čitavom regionu svirajući najveće hitove bendova Suede, Pulp, Blur, Radiohead, Placebo, Bowie, Depeche Mode i mnogi drugi.

Bend Gift čine vrlo talentovani muzičari: Vođa grupe Joca, Olivera Budošan – klavijature, prateći vokal, Luka Puletić – električna gitara, Žarko Dunić – bas gitara i Živko Grčić – bubnjevi.

Nakon velikog iskustva u muzici, Gift danas ima niz sjajnih pesama koje su tokom ovih godina snimili i koje se rado slušaju. Nakon toliko muzičkih singlova usledili su i albumi u kojima ćete sigurno uživati. 

Gift grupa pokazala je kvalitet tokom učešća na Beoviziji 2022 gde se publika zaista oduševila nastupom i pesmom. Iako je ipak pobedu odnela Konstakta - In corpore sano, bend Gift je ipak ostao i te kako zapažen.

 

 

 

U nastavku možete poslušati kako je izgledao nastup na Beoviziji 2022, kao i neke od njihovih sjajnih pesama:

 

 

 

 

GIFT BAND NOVA GODINA

 

Gde će Gift band nastupiti ove najluđe noći u godini, saznaćete ukoliko pratite Nova godina Beograd. Budite sa nama i na vreme obezbedite karte za najbolji novogodišnji provod.

 

KONTAKT:

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača za vašu privatnu proslavu, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi