Grupa Eksploziv

(0)

GRUPA EKSPLOZIV BIOGRAFIJA

Grupa Eksploziv postoji od 2004. godine i čini je 7 sjajnih muzičara od kojih su neki učestvovali u muzičkim takmičenjima i odlično se kotirali, dok su neki i profesori muzike. Bend ima viziju da ljubiteljima muzike pruži potpuno drugačiji koncept proslava i priredi nezaboravnu atmosferu. Oni koji su imali prilike da uživaju u odličnom nastupu Eksploziv benda biće će vam da je za ovaj bend karakretističan izuzetno kvalitetan zvuk i i vizuelni nastup. 

Grupa Eksploziv je jedan od najtraženijih bendova za privatne proslave koji priređuju pravi spektakl i za sobom imaju veliki broj uspešnih nastupa o kojima se i dan,danas priča. Svaka proslava uz Ekspoloziv bend je zaista posebna priča koja se mora doživeti. 

 

GRUPA EKSPLOZIV PESME

Svoj album prvenac snimili su 2014. godine pod nazivom "Ponovo tu" i odmah po promociji prikupili su sve simpatije publike. Album je i dan, danas i te kako slušan i popularan a njigove pesme mogu se čuti na radiju i noćnom provodu. 

 

Naziv pesama sa albuma "Ponovo tu" :

- Dragstor (2014)

- Sanjam (2014)

- Koferi (2014)

- Dođi (2014) 

- Cerkina pesma (2014) 

- Odlazim (2014) 

- Kroz prozor (2014) 

- Vatra (2014)

 U linkovima ispod poslušajte sjajne covere popularne grupe Eksploziv:

 

 

 

GRUPA EKSPLOZIV KONTAKT

Ukoliko biste želeli da ulepšate vašu proslavu nastupom sjajne grupe Eksploziv, kontaktirajte nas pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara