Haris Šabanović

(0)

 

Haris Šabanović je novo lice na muzičkoj sceni, a širem aditorijumu postao je poznat nakon učešća u popularnom takmičenju Zvezde Granda. 

 

HARIS SABANOVIC BIOGRAFIJA

 

Haris Šabanović rođen je 29.08.1996. godine, rođen je u Sarajevu ali živi i radi u Visokom. Sa roditeljima je odrastao u Visokom, i u tom periodu počeo je da se bavi fudbalom, koji je u nekom trenutku ostavio i upisao srednju školu. Uvek vredan i dobar učenik, nakon srednje škole započeo je grafičku i IT karijeru. 

U tom periodu počela je ljubav prema muzici, čemu je i posvetio najviše. Nakon toga usledilo je takmičenje u Zvezdama Granda gde je dobio divne i ohrabrujuće komentare da nastavi da se bavi pevanjem. 

Nakon toga, učestvovao je i u takmičenju "Zvezda možeš biti ti" ali je morao da napusti takmičenje iz privatnih razloga. Započeo je časove pevanja i snimao covere popularnih pesama. 

Nakon toga, počeo je svoje nastupe u lokalnim kafićima i klubovima, da bi se to kasnije proširilo po celoj teritoriji Bosne ali i van granica nje.

Da li će šarmantni Haris za predstojeći doček Nove godine nastupiti u Beogradu ili negde u regionu, možete ekskluzivno saznati ukoliko pratite naš portal Nova godina, na kome vas očekuju najpotpunije informacije o svim novogodišnjim dešavanjima u Srbiji i regionu.

 

U nastavku poslušajte kako je izgledao nastupa Harisa Šabanovića u Zvezdama Granda:

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani zanekog izvođača iz ponude sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara