Igor Simic

(1)

 

IGOR SIMIC BIOGRAFIJA

 

Igor Simic je postao poznat javnosti nakon učešća na Beoviziji gde se plasirao za nastup na Eurosongu. Na muzičkoj sceni nalazi se od 2008. godine i jedan je od najuspešnijih muzičara naše današnjice. Oni koji su imali priliku da uživaju u noćnom provodu, sigurno su se zatekli negde na nastupu Igora Simića i Loco benda gde su zajedno nastupali u poznatim beogradskim klubovima.

Posebno je zanimljiva činjenica da su mnogi strani portali pisali o Igoru Simiću sa divljenjem gde slobodno možemo reći da je Igor sve popularniji u Evropi.

Sjajni Igor Simić često nastupa po Evropi, najčešće u Sloveniji, Bosni, Hrvatskoj i Makedoniji, a što se tiče Beograda, nastupao je u klubu Kasina, na Wurst Platz bar-u, Epic event centru itd.

Da li će fantastični Igor Simić za predstojeći doček Nove godine nastupiti u Beogradu ili negde u regionu, možete ekskluzivno saznati ukoliko redovno pratite naš portal Nova godina, na kome vas očekuju najpotpunije informacije o svim novogodišnjim dešavanjima u Srbiji i regionu.

 

U nastavku možete poslušati njegonu prvu pesmu "Poveruj u ljubav" kao i pesmu "Ne dam te"

 

 

 

 

 

KONTAKT 

 

Ukoliko želite nekog pevača ili bend iz naše ponude kako bi vam ulepšao proslavu, možete kontaktirati 062/262-212 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi