Ikac

(4)

 

IKAC BIOGRAFIJA

 

Ikac čije je pravo ime Ivan Jović, jedan je od najpopularnijih repera sa naše muzičke scene koji je pre svega svoju muzičku karijeru započeo 2002. godine u grupi "VIP". Zajedno sa reperom Reksona uplovili su u muzičke vode i postali jedni od najtraženijih repera svih vremena.

Ikac je nakon grupe VIP nastavio solo karijeru i snimio niz velikih rap hitova koji se i dan danas slušaju. Nekoliko pesama snimio je i sa drugim reperima i gotovo svaka pesma ostavila je trag i sluša se i dan, danas.

Nakon dužeg perioda i pauze, Ikac se  vratio na muzičku scenu sa kultnom pesmom "Svečanje bele košulje" u čijem spotu se našla i neverovatna Anica Dobra koja je definitivno ostavila utisak na sve gledaoce.

 

 

IKAC PESME

 

-Grad ujutru

-Strava i žasu

-Rasut u komade

-Moj život (feat Oneya)

-Ovde proed mene (feat Struka)

-Za! (feat Neni)

-Klinka iz bloka (feat Vanki)

-Jugosloveni

-Igrač neviđen

-One love

-Samo asfalt zna (feat Deniro)

-Daj daj (feat Struka & Reksona)

-A vi ste se smejali (Oneya)

-Ikac - Tebi

-Jedna ljubav (feat Deniro)

-Svečane bele košulje (pamtimo vremena)

 

IKAC NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju aktuelne ponude za doček Nove godine, kao i da li i gde Ikac nastupa u najluđoj noći, posetite Nova godina Beograd ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp). Za sva pitanja, rezervacije mesta i kupovinu karata, naš tim vam stoji na raspolaganju.

 

U nastavku poslušajte pesmu kojom se vratio na scenu "Svečane bele košulje" kao i pesmu "Grad ujutru"

 

 

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani zanekog izvođača iz ponude sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi