Jovan Perisic

(0)

 

Jovan Perišić je popularni bosanskohercegovački folk i narodni pevač, čija popularnost se prožima širom Balkana i regiona. Prepoznatljiv je svakako po hitovima: „Moje najmilije”, „Sunce se rađa” , „Crno oko”, ali i drugim.  

 

JOVAN PERIŠIĆ BIOGRAFIJA

 

Jovan Perišić je rođen 3. oktobra 1972. godine u gradu Ključ , u Bosni i Hercegovini. Danas živi u Temerinu sa suprugom i troje dece. Svoju dugogodišnju muzičku karijeru započeo je još devedesetih godina. Prvobitno je živeo u Beogradu, potom u Novom Sadu gde je i započeo svoje prve korake. U Novom Sadu je imao priliku da nastupa u restoranima i kafićima, ali mu se onda sreća osmehnula i uočio ga je tada već popularni, Mirko Pajčin. Nastup u Temerinu oduševio je Baju Malog Knindžu i pomogao mu je da svoj album prvenac objavi 1997. godine.

 

 

JOVAN PERIŠIĆ MUZIČKA KARIJERA

 

Nekoliko godina kasnije, trud i upornost su se isplatite, te je Jovan objavio novi CD pod imenom „Čovek kafanski” koji je imao fenomenalne pesme. Neke od pesama koje su se izdvajale svakako jesu „Crno oko” i „Treća smena”. Kvalitet je prepoznat i ubrzo je proglašen albumom godine u Republici Srpskoj. Popularnost je uzela maha i mnogobrojni nastupi su usledili širom regiona, u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, imao je mnogobrojne obožavaoce te su nastupi bili redovni. Ni sam apsolutno nije bio svestan uspeha koji je postigao, s obzirom da su gostovanja bila redovna, kako na televiziji, tako i sa nastupima po mnogobrojnim mestima. Nagrada „Zlatni melos” je svakako jedna od dražih Perišićevih dostignuća.

Naredni album usledio je 2001. godine  pod imenom „Sve ću da razbijem”, a nekoliko godina kasnije naredni, „Premija”.  Godinama koje slede kalio je svoj talenat i prepoznatljivi kvalitet i konstantno uspevao da oduševi publiku koja ga je zavolela. Vrhunac popularnosti uvideo je 2007. godine kada se pojavio fantastični album „Dolazim”, na kome su bili hitovi slušani i danas, „Nikada se promeniti neću” i „Moje najmilije”. Perišić je uživao u neočekivanom uspehu koje su te dve pesme prouzrokovale i bile na top listama raznih radio stanica.

Usledili su naredni albumi, „Poleti ljubavi”, od kojih bismo sigurno izdvojili „Sunce se rađa” i „Rekom bola”. Sedmi album Jovana Perišića ugledao je svetlost dana 2011. godine pod imenom „Znaš me, znam te”, dok je „Kako je, tako je” album izašao par godina kasnije. Iako je jedan od uposlenijih izvođača s obzirom da su nastupi vrlo česti, te je vremena za nastavljanje snimanja manje. Uprkos tome, 2016. godine izbacio je dvostruki CD „Snaga ljubavi” koji je sadržao razne nove pesme. Ne tako davno izašla je i cover pemsa pod imenom „Još me peku suze tvoje”, ali i „Samo jedna je ljubav moja”.

 

Jovan Perišić i Nova godina predstavljaju provereno dobitnu kombinaciju, koja već tradicionalno garantuje vrhunski provod u najluđoj noći. Ukoliko vas zanima gde će Jovan rasplamsati atmosferu svojim harizmatičnim nastupom i najvećim muzičkim hitovima za predstojeći doček Nove godine, budite u toku i pratite kudaveceras.rs.

 

JOVAN PERIŠIĆ PESME

 

Uživajte u nekoliko fenomenalnih pesama Jovana Perišića

 

 

 

KONTAKT

 

Jovan Perišić sigurno jeste jedan neverovatan umetnik i muzičar vredan svake napisane reči, ukoliko želite da organizujete bilo kakvu proslavu ili slično tome, na raspolaganju smo vam za sve dodatne informacije, kontakt telefon je: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi