Katarina Bojovic

(10)

 

Katarina Bojović je talentovana pevačica koja je javnosti postala poznata nakon učešća u popularnom takmičenju Pinkove Zvezde.

 

KATARINA BOJOVIC BIOGRAFIJA

 

Katarina Bojović je rođena 1993. godine i posebno se istakla i izvojila učešćem u Pinkovim zvezdama. Katarina Bojović završila je nižu muzičku školu za violinu i solo pevanje, a još kao mala pokazivala je svoj talenat i želju za muzikom i pevanjem. 2008. ogidna učestvovala je na dečijoj Beoviziji gde je započeta njena muzička karijera. 

2017. godine usledilo je učešće u Pinkovima Zvezdama nakon čega počinje da nastupa u popularnim beogradskim lokalima poput splava Tag, restorana Boutique 3restorana Voulez-Vous , i mnogim drugim gde su njeni nastupi bili i te kako posećeni. 

Zahvaljujući svom glasu i muzčkom uspehu, nekoliko puta je gostovala i u popularnim televizijskim emisijama.

 

KATARINA BOJOVIĆ NOVA GODINA

 

Fantastičan glas, izvajan stas i harizmatična energija dovoljnan su razlog da najluđu noć u godini provedete uz Katarinu Bojović. Nova godina Beograd pružiće vam odgovor na pitanje gde je novogodišnji provod najbolji, kao i gde će Katarina nastupiti za naredni doček Nove godine.

 

U nastavku poslušajte njen sjajan Mash-up kao i jedan od nastupa u muzičkom takmičenju Pinkove Zvezde:

 

 

 

 

KONTAKT 


Ukoliko želite da vas mlada muzička zvezda ili popularni bend zabavljaju na vašoj proslavi možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi