Katarina Živković

(5)

 

Katarina Živković je srpska pop folk pevačica, rođena u Leskovcu 2. jula 1989. godine.

 

KATARINA ZIVKOVIC BIOGRAFIJA


Što se tiče biografije Katarine Živković, ona je još kao mala učestvovala na raznim kulturnim manifestacijama. Njena prva želja je bila da radi u zdravstvu, ali je kasnije shvatila da bi volela da postane pevačica. Osnovnu školu, kao i srednju medicinsku školu završila je u rodnom gradu i bila je đak generacije. Sa njenih 16 godina prvi put je imala susret sa mikrofonom na jednoj svadbi na kojoj je bila gost, gde je takođe sve goste pozitivno iznenadila.

Svoju muzičku karijeru započela je 2005. godine u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, ali nije prošla u uži izbor, dok je nakon posle 2 godine se ponovo prijavila u ovo takmičenje i uspela da bude jedna od deset pevača koji su dobili pesmu i ugovor sa Grand produkcijom.

Do 2010. godine kada je nastupala na Grandovom festivalu snimila je 3 pesme, a nakon festivala postala je učesnica rijaliti šou programa Farma, gde je osvojila prvo mesto. Do danas snimila je nekoliko albuma, kao i veći broj singlova i dueta. Zbog njenih voklnih sposobnosti, kao i energije koju poseduje, često je mešaju sa Katarinom Grujić.

 

KATARINA ZIVKOVIC PESME


U dosadašnjoj karijeri izbacila je dva albuma i preko deset singlova i dueta. Trenutno njena naslušanija pesma na YouTube je u duetu sa poznatim pevačom Sha, a pesma nosi naziv Ludo srce i možete poslušati dole ispod. Poslednju pesmu je izbacila u februaru 2020. godine, a pesma se zove Tajni znak.

Spisak pesama Katarine Živković:

- Ljubi me

- Ludilo

- Nedostupan korisnik

- Istina

- Da mi je

- Da si moja

- Verujem u ljubav

- Džoker

- Radi me bol

- Ti me ne vidiš

- Može ti se može

- Gori sve

- Kajem se

- Klan

- Tajni znak

Albumi su Ludo srce i Porok.

 

 

 

KATARINA ZIVKOVIC NASTUPI


U dosadašnjoj karijeri Katarina je iza sebe imala veliki broj nastupa po mnogim event centrima, raznim klubovima i kafanama kako u Beogradu, tako i po regionu i Evropi. Neki od klubova i kafana u kojima je Katarina nastupala u Beogradu su Gradska Kafana, kafana Tarapana i mnogi drugi poznati lokali u Beogradu.

 

KONTAKT


Ukoliko želite da angažujete pevača, pevačicu ili neki bend za vašu privatnu ili korporativnu proslavu možete nas pozvati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

 

KATARINA ZIVKOVIC SLIKE

katarina zivkovic slike

katarina zivkovic slike

katarina zivkovic slike

katarina zivkovic slike

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi