Kristina Radosavljević

(0)

 

Sigurno ste čuli za ime Kristina Radosavljević, devojku koja se posebno izdvojila svojim talentom i sjajnim glasom u popularnom takmičenju Zvezde granda.

 

KRISTINA RADOSAVLJEVIC BIOGRAFIJA

 

Kristina Radosavljević rođena je 24.05.1991. godine u Pirotu. Još kao mala želela je da se bavi pevanjem i kako je sve više pokazivala svoj talenat, na kraju je i počela da se bavi pevanjem u svojoj 16. godini. 

Završila je srednju Saobraćajnu školu, nakon toga je nastavila školovanje za carinika. Trenutno živi u Zemunu zbog poslovnih obaveza i muzičke karijere.

Često nastupa na privatnim proslavama, rođendanima, venčanjima i korporacijskim proslavama.

Što se javnih nastupa tiče, nastupala je u najpopularnijim beogradskim lokalima a neki od njih su Gradska kafana, kafana Sipaj, ne pitaj, kafana Druga kuća, kafana Bajka i mnoge druge.

 

KRISTINA RADOSAVLJEVIĆ NOVA GODINA

 

Kristina Radosavljević postala je jedan od najtraženijih izvođača i za doček Nove godine, koji je uz nju sasvim poseban i jedinstven doživljaj.

Doček 2022. godine na elitnom splavu River, obeležio je, izuzetno posećen i odličan nastup, Kristine Radosavljević, Mirčeta Radulovića i Anubis Beatz-a.

A gde će ovu najluđu noć Kristina učiniti nezaboravnom, saznaćete lako ukoliko pratite Nova godina Beograd.

 

 

U nastavku poslušajte kako je Kristina Radosavljevič pevala u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde granda:

 

 

 

 

KONTAKT 


Ukoliko želite da vas mlada muzička zvezda ili popularni bend zabavljaju na vašoj proslavi možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi