Lacku

(0)

 

Lacku je sada već poznata mlada nada sa domaće muzičke scene koji je svojom muzikom vrlo brzo oduševio slušaoce trap i rep muzike. Njegove pesme definitivno ne ostavljaju omladinu ravnodušnom, o čemu svedoče brojni pregledi na popularnim muzičkim platfromama. Kako kaže Lacku, put kojim je išao i nije bio baš jednostavan, ali se trud svakako isplatio.

Lacku i Seksi - Luda pesma je koja je za kratko vreme dobila preko pola milionap regleda, i time su predstavili svoj kvalitet kada je muzika u pitanju. 

 

LACKU BIOGRAFIJA

Lacku, čije je pravo ime Dimitrije Spirovski, definitivno se polako, ali sigurno penje ka svom velikom muzičkom uspehu. Njegova karijera počela je tako što je pravio bitove u manjem selu u Banatu, ali njegova vera u sebe nije niakda padala. Radio je različite folk remikse, maštao o velikom uspehu i svetlima velikog grada, dokle ga je i dovela muzika na kraju.

Lacku je želeo da upiše FDU, ali nažalost nije uspeo, ali od muzike i produkcije nije odustajao. Ubrzo je ponašao svoj put i krenuo rep scenom čije melodije danas podsećaju na najveće zvezde sa domaće scene.

Malo po malo, dobijao je pozitivne komentare za svoje folk remikse, i tako je sve dalje krenulo. Budući da su se Bombe, iz kojih je Lacku potekao, raspale on je krenuo dalje jureći svoje ciljeve koje je odavno sebi zacrtao. 

Zahvaljujući raznim saradnjama i velikim radom, Lacku je nedavno objavio svoj prvi solo album čiji je i on sam kompletan autor. Naišao je na pozitivne kritike i tako pokazao još jednom svoj neosporivi talenat. 

 

LACKU NOVA GODINA
 

Mnogobrojni fanovi popularnog repera iskazali su želju da Lacku u novogodišnjoj noći nastupi u nekom od prestoničkih klubova, a da li će im se želja za predstojeći doček i ostvariti, saznaćete ukoliko pratite Nova godina Beograd.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči nova pesma "Luđa" ali i neke druge pesme koje će vam se sigurno dopasti:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača ili bend sa naše liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara