Lexington band

(1)

 

Lexington band zasigurno jeste jedan od najpopularnijih bendova, kako u Srbiji, tako i u regionu. Kvalitet koji poseduju prikazuju nam iz dana u dan, iz pesme u pesmu, a o tome govori i mnoštvo neveroatnih nastupa. Imali su priliku da sarađuju sa nekim od najboljih autora, ali i muzičara u regionu.

LEXINGTON BAND BIOGRAFIJA

 

Lexington band je zvanično počeo sa radom 2004. godine u Beogradu. Sigurno se pitate zašto baš Lexington? Simbolika same reči predstavlja oličenje elegancija, ali i glamura, što ujedno predstavlja imidž same grupe. Splet okolnosti ih je doveo do interesantnog događaja da su imali nastup u istoimenom klubu, Lexington. 

Godinama su kalili svoje umeće i kvalitet, te se probijali sve više i više kako bismo mi danas uživali u kvalitetu koji nam oni pružaju. Prvi album pod imenom ''Kako je, tako je'' od 12 pesama izdali su u saradnji sa izdavačkom kućom City Records. 

Nije bilo potrebno dugo da istoimena pesma sa albuma ''Kako je, tako je'', uz vrhunski spot visokog kvaliteta postane jedan od najvećih hitova kako na radio, tv stanicama, društvenim mrežama, tako i klubovima. 

U nastavku uživajte u sjajnom zvuku Lexington benda.

 

Jedan od naših najboljih kompozitora i tekstopisaca sarađivao je sa Lexington bandom i u toj saradnji nastala je izvrsna pesma ''Da me malo hoće''. Takođe, neverovatan visokobudžetni spot podrazumevao je i ovu pesmu, te su učestvovali na prestižnom Radijskom festivalu 2010. godine uz sve velike zvezde. 

Do današnjeg dana nastavljaju da nas iznenađuju i oduševljavaju svojim fenomenalnim pesmama i izvedbama, te su jedni od najperspektivnijih bendova u Srbiji, ali i regionu. 

Mogu se pohvaliti sa neverovatnim koncertom na stadionu Tašmajdan 2017. godine koji se održao pred 13.000 ljudi. 

Sadašnji članovi benda su: Bojan Vasković, Miloš Vuksanović, Dragoljub Stević, Dejan Kostić i Darko Jovanović.

KONTAKT

 

Sve dodatne informacije možete dobiti kontaktom na telefon: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi