Liga band

(1)

 

Za vrhunsku zabavu koja nema granice, predstavljamo vam Liga bend koji je trenutno jedan od najtraženijih bendova u regionu. Ukoliko želite da organizujete privatnu proslavu koja će biti za pamćenje, odaberite bend koji će napraviti odličnu atmosferu.

 

LIGA BAND BIOGRAFIJA

 

liga band

 

Liga band je poznati bend iz Beograda koji se bavi muzikom dugi niz godina. U pitanju su tri talentovana momka čija je prva ljubav od malena bila muzika. Od instrumenata, bend čine klavijatura, gitara i pevač koji prave zaista zadivljujuću atmosferu. 

Kao bend koji postoji nekoliko godina, iza sebe imaju niz vrlo uspešnih proslava koje se i dan, danas pamte. Do sada su radili veliki broj klupskih, korporativnih i privatnih proslava poput rođendana, punoletstva i krštenja.

Što se klubova u Beograd utiče, nastupali su u Drugoj kući, u restoranu Ustanička, Dok lounge baru, gde su priredili pravi muzički spektakl.

Od muzike pevaju narodnu, pop i rock muziku a muzički repertoar je izuzetno bogat kako novijim, tako i starijim hitovima.

Liga band garantuje odličnu zabavu, dinamičnu proslavu i nezaboravne trenutke koje ćete zauvek pamtiti! 

 

LIGA BAND NOVA GODINA

 

Kada kažemo Nova godina  prva asocijacija je super provod, a Liga band provereno garantuje super novogodišnji provod koji se ne zaboravlja. Iz tog razloga, jedan su od najtraženijih bendova i kada je u pitanju proslava doček Nove godine.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača sa naše liste, možete kontaktirati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi