Marina Tadic

(0)

 

Marina Tadić je jedna od najpopularnijih pop folk pevačica u Srbiji. Rođena je u Valjevu 29. juna 1983. godine. Danas živi i radi u Beogradu.

 

MARINA TADIC BIOGRAFIJA

 

Marina Tadić još kao mala počela je da pokazuje talenat za muziku. Kao mala bila je član dramske sekcije i glumile je često u školskim predstavama. Nakon odrastanja, završila je DIF u Novom sadu, gde je tokom studija bila profesor plivanja.

Tokom života u Valjevu poznavala je dosta muzičara nakon čega je počela sve češće da peva sa njima i nastupa širom Srbije. Njeni roditelji je u početku nisu podržavali jer su mislili da neće završiti školovanje.

 

MARINA TADIC DISKOGRAFIJA

 

 2008. godine objavila je svol prvi album na kojem su se posebno izdvojile numere „Ljubi, ljubi“ i „Još sam ona stara“.

  1. godine usledio je dobro poznati hit „Još sam ona stara“ koji je pokupio sve simpatije slušalaca.
  2. 2011. je izašla pesma a i spot „Bilo nam je mega,mega“ koja je takođe postala veliki hit.
  3. godine usledio je drugi album koji je izdala za City Records gde su se izdvojile pesme poput „Bol za bol“ i „Otrove“.
  4. godine Marina je objavila još jedan singl pod nazivom „Zaboravi“ koji je naišao na pozitivne kritike i postao veliki hit.
  5. godine je uradila duet „Sama“ sa Markom Đurovskim i singl „Novi život“.
  6. godine izašla je pesma „Ljubav stara“ i sa njom je najavila novi album pod nazivom „U zagrljaju tvom“ koji je izdala Grand produkcija.

 

MARINA TADIC NASTUPI

 

Marina Tadic nastupa širom Srbije i regiona, ali kada je Beograd u pitanju, nastupala je na popularnom splavu River, u klubu Teatro, Kasina i mnogim drugim.

 

 

MARINA TADIĆ NOVA GODINA

Dobro je poznato da su svi nastupi Marine Tadić spektakularni i iz tog razloga uvek odlično posećeni. Ukoliko niste imali prilike da prisustvujete nekom od njih, zamislite samo kako tek izgleda doček Nove godine sa njom, kada se i za redovne nastupe uvek traži mesto više.

Tokom svoje dugogodišnje uspešne karijere, imala je veliki broj fantastičnih novogodišnjih nastupa. U najluđoj noći pravila je spektakle širom regiona. Nastupala je: u Beogradu, Banjaluci, u hotelu "Onogošt" u Nikšiću, klubu Teatro, klubu na vodi H2O, “kod Mame” i mnogim drugim mestima.

Ukoliko vas interesuju sva dešavanja kada je u pitanju Nova godina Beograd, kao i gde će Marina Tadić nastupiti za naredni doček, informišite se na sajtu novagod.com  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja, kupovinu karata i rezervacije. 

 

U nastavku poslušajte velike hitove sjajne Marine Tadić:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli neki bend ili nekog pevača sa naše liste za vašu privatnu proslavu, možete nas kontaktirati putem broja 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara