Marinello bend

(12)

 

MARINELLO BEND BIOGRAFIJA

 

Marinello bend je jedan od sjajnih srpskih muzičkih bendova koji i te kako ume da priredi odličnu atmosferu. Dobro su poznati po neverovatnoj energiji i sjajnom muzičkom repertoaru.

Iza sebe imaju dosta svirki i nastupa na privatnim proslama tako da poseduju veliko iskustvo u muzici. Bend čine dva izuzetna pevača i talentovani klavijaturista. 

Marinello bend može se pohvaliti bogatim repertoarom pop, narodne, rok i zabavne muzike koje će vas razmrdati i učiniti vašu proslavu savršenom.

Sa zadovoljstvom će vam prirediti pravi spektakl i učiniće da se svaki vaš gost oseća odlično tokom proslave.

 

MARINELLO BEND NOVA GODINA

 

Tradicionalno, kada je Nova godina u pitanju, Marinello bend jedan je od najtraženijih jer svaki njihov nastup garantuje odličan provod, razigranu atmosferu i nezaboravan doček Nove godine.

 

U nastavku poslušajte kako peva fantastični Marinello bend:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup nekih od velikih zvezda sa našeg sajta, za vašu privatnu proslavu možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi