Marko Nastić

(0)

 

Marko Nastić je jedan od najvećih srpskih DJ-eva sa svetskom karijerom koja traje preko 20 godina. Gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za Nastića i njegove jedinstvene, ekskluzivne setove koje i dan, danas možete slušati u najboljim klubovima širom Srbije ali i van granica nje.

 

MARKO NASTIC BIOGRAFIJA

 

Marko Nastić rođen je 1979. godine u Beogradu i još od malena pokazivao je ljubav prema muzici, želeći razne muzičke intrumente i svirajući ih. Već sa 16. godina po prvi put zavrteo je muziku i postao resident DJ u Industrija bar-u, gde je upoznao Dejana Milićevića.  Ubrzo je usledio njihov zajednički projekat Teenage techno punks.

Devedesetih godina Marko Nastić je uveliko postao sastavni deo svih važnih techno događaja širom Srbije, odakle njegova karijera počinje da ide ka samom vrhu. 

Već sa oko 25. godina Marko Nastić zavrteo je muziku rame uz rame sa najvećim techno zvezdama, a neki od njih su Carl Coks, Richie Hawtin, Green Velvet, Adam Beyer, itd.

Nakon što je potpisao za berlinsku DJ agenciju „Kne'Deep“, njegova internacionalna karijera je procvetala. Prva truneja bila je 2002. godine u Brazilu, a danas nastupa i u Aziji, Evropi, Ujedinjenom Kraljevstvu, itd.

Marko Nastić nastupao je u mnogim beogradskim klubovima i splavovima, a neki od njih su splav Lasta, splav LetoIndustrija bar, club Hype, klub splav 20/44, i mnogi drugi.

Marko Nastić i dan, danas je najpoznatiji srpski DJ sa internacionalnom karijerom i maestro u muzici koji svake godine tradicionalno zatvara najpoznatiji festival EXIT.

 

U nastavku možete poslušati njegove setove u kojima ćete sigurno uživati.

 

  

 

 

 

MARKO NASTIĆ NOVA GODINA

 

Dobro je poznato da Marko Nastić pravi jedinstven spektakl svakim svojim gostovanjem i zbog toga je jedan od najcenjenijih i najtraženijih DJ-eva, ne samo u Srbiji i regionu, već i širom Evrope. U prilog tome govore i njegovi uvek ekskluzivni i sjajno posećeni nastupi za doček Nove godine.

U kom popularnom klubu će u narednoj  najluđoj noći biti najjača žurka u gradu uz najbolje setove i DJ Marka Nastića, saznaćete prateći Nova godina Beograd. Budite uz nas i obezbedite vaše karte na vreme.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača, bend ili DJ-a sa naše liste, možete pozvati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi