Matična ploča bend

(0)

 

Matična ploča bend je bend koji postoji preko 15 godina i iza sebe imaju veliki broj uspešnih svirki koje su protekle fenomenalno i dan, danas se prepričavaju. Ako želite vrhunski provod na vašoj proslavi, ovo je bend koji će vam prirediti pravi spektakl. Do sada su nastupali u popularnim beogradskim lokalima ali isto tako i na privatnim proslavama, posebno u klubu Easy za proslave gde je proslava zahvaljujući njima ostala zaista nezaboravna.

 

 

MATIČNA PLOČA BEND

 

Matična ploča bend čini ukupno 6 članova koji su izuzetno talentovani i iskusni, zbog čega su postali jedan od najboljih bendova za sve vrste proslava. Ljubav prema muzici održala je istu ekipu toliko godina, što je dovoljan pokazatelj njihovog uspeha.

Što se muzičkog repertoara tiče, Matična ploča bend peva hitove narodne, zabavne, pop, rock, jazz i strane muzike koje će vas dobro zabaviti i ostaviti bez daha. Ako želite autentičan provod ispunjen dobrom atmosferom, Matična ploča bend je odličan izbor za proslavu iz snova.

 

MATIČNA PLOČA BEND NOVA GODINA

 

Godinama unazad doček Nove godine uz Matična Ploča Bend sinonim je za sjajan provod i partijanje do ranog jutra.

Koji će lokal ove godine prirediti jedinstven novogodišnji doživljaj i nastup ovog fantastičnog benda, saznaćete na Nova godina Beograd. Pratite nas i rezervišite svoje mesto na vreme.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči fenomenalni Matična ploča bend:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača sa naše liste za vašu proslavu, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi