Milan Ankic

(0)

 

Milan Ankić je jedan od najpopularnijih i najtraženijih pevača kada je Beograd u pitanju. Svojom harizmom i glasom osvojio je publiku, a svojim stasom osvojio je srca mnogih devojaka. 

 

MILAN ANKIC BIOGRAFIJA

 

Milan Ankić je poznat po svojim dugogodišnjim nastupima u najboljim beogradskim lokalima, a poznat je i kao pravi srcelomac kada su dame u Beogradu u pitanju. Da je jedan od najtraženijih pevača govori sama činjenica o posećenosti njegovih nastupa.

Gotovo da ne postoji osoba koja nije čula za ovog sjajnog pevača, a zbog svoje popularnosti dobio je i ponudu za ulazak u rijaliti Zadruga što je i prihvatio kako bi ispromovisao svoj talenat.

Milan je do sada snimio nekoliko svojih pesama koje su postale pravi hitovi a koji se i dan, danas slušaju.  Sudeći prema traženosti i popularnosti, Milanu se smeši zadivljujuća karijera. Promociju svoje prve pesme napravio je u prelepom Baraka baru gde je prisustvovalo dosta ličnosti iz javnog života. 

 

MILAN ANKIC NASTUPI

 

Milan Ankić nastupi su i te kako dinamični i zanimljivi, a što se lokala tiče, nastupao je na splavu Na vodi kafana, u restoranu Ušće nacionalna klasa, u klubu Komitet, u Gradskoj kafani, u kafani Druga kuca, u klubu Baraka itd.

 

 

U nastavku poslušajte dve sjajne pesme koje je otpevao Milan Ankić i uživajte u njegovom vokalu:

 

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani zanekog izvođača iz ponude sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi