Milan Mitrović

(0)

 

Milan Mitrović jedan je od najpoznatijih muzičara koji su učestvovali u poznatom takmičenju Zvezde granda koji je ostao upamćen po neverovatnoj harizmi i autentičnom glasu. Milan je učestvovao u jednom od prvih takmičenja Zvezde granda ali i dan, danas gotovo svi znaju ko je Milan Mitrović. Njegova popularnost iz godine u godinu je sve veća i ozbiljnija, a o tome svedoče njegovi brojni nastupi širom Srbije a i van granica nje.

 

MILAN MITROVIC BIOGRAFIJA

 

Milan Mitrović rođen je 29.maja 1988. godine u Vrbasu. Dok se nije prijavio za muzičko takmičenje, Milan se oprobao kao sudija fudbalskih utakmica jer je fudbal njegova prva ljubav koja datira još iz mlađih dana. Milan je završio srednju ekonomsku, nakon čega je bio student međunarodnog poslovanja na Višoj poslovnoj školi.

Milan Mitrović danas nije samo pevač već i voditelj čuvenog muzičkog takmičenja Zvezde granda koji i te kako dobr oradi i ovaj posao. Milan je oženjen i ima ćerku Zaru, a nakon nekoliko godina dobio je još jedno dete.

Milan Mitrović je jedan od najuspešnijih takmičara Zvezde granda koji je najveći muzički uspeh doživeo kada se prijavio na pomenuto takmičenje. Ovo učešće otvorilo mu je mnoga vrata, zato često nastupa u popularnim lokalima poput kafane Druga kuća, u Klubu Narodnjaka, Gradska kafana, i mnoge druge. 

Kada je Milan Mitrović u pitanju, Nova godina sa njim se ne propušta. Sa nestrpljenjem čekamo informaciju gde će Milan ovog puta ulepšati doček Nove godine, zato pratite naš sajt i među prvima saznajte informaciju.

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajni Milan Mitrović:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da vam peva poznata zvezda ili poznati bend na nekoj od vaših proslava, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi