Milan Nikolić i Barakuda Bend

(0)

 

MILAN NIKOLIĆ I BARAKUDA BEND BIOGRAFIJA

 

Milan Nikolić i Barakuda Bend su jedan od najpopularnijih muzičara za svadbe i ostale proslave.  Formiran je davne 2000. godine u Austrijskom gradu Stayer-u odakle njihova muzička avantura počinje. Bend se može pohvaliti bogatim iskustvm koje je stekao svirajući po evropskim klubovima, restoranima, prestižnim beogradskim i novosadskim klubovima i na mnogobrojnim privatnim proslavama.

Bend je do sada sarađivao sa mnogim muzičkim zvezdama a gostovali su i u popularnim tv i radio emisijama. Milan Nikolić i Barakuda Bend je spoj iskustva, kvaliteta, talenta i mladosti i zato muziku koju sviramo ima kvalitet i energiju.

Milan Nikolić i Barakuda Bend poseduje vrhunski kvalitet, visoko muzičko obrazovanje, odabran i veoma bogat muzički repertoar, ali ono što je najvažnije, prirediće vam nezaboravan prektakl na vašoj proslavi.

Nezaboravan spektakl prirediće vam i za doček Nove godine. Sve informacije u vezi njihovog nastupa kada je Nova godina u pitanju možete saznati putem broja 062/111-22-33 (SMS, Viber, WhatsApp). 

 

U nastavku poslušajte kako nastupaju Milan Nikolić i Barakuda Bend:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup nekih od velikih zvezda sa našeg sajta, za vašu privatnu proslavu možete nas kontaktirati na broj 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina