Milica Atanacković

(4)

 

Milica Atanacković je srpska pop pevačica rođena u Beogradu, a svoju muzičku karijeru započela je učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

 

MILICA ATANACKOVIC BIOGRAFIJA


Milica Atanacković se javnosti prvi put prestavila u Zvezdama Granda, veoma atraktivnim nastupima. Završila je baletsku školu „Lujo Davičo“, a trenutno studira sportsku akademiju, pored pevanja aktivno se bavi i kik boksom i folklorom.

U sezoni 18/19 takmičenja Zvezde Granda, Milica je imala spektakularne nastupe u takmičenju i uspela je da uđe u veliko finale. Najviše voli da izvodi pop – rock muzičke numere, ali ni narodne joj odlično stoje. Za sebe kaže da je duhovita, temperamentna i emotivna osoba, a kao mane navodi da je veoma brzopleta i tvrdoglava.

Njenu prvu pesmu koju je snimila u duetu sa Željkom Šašićem, a pesma nosi naziv „Ko će sada da ti brani“ i možete je poslušati na linku ispod:

 

MILICA ATANACKOVIC NASTUPI


U dosadašnjoj karijeri, Milica je imala nastupe po raznim klubovima i kafanama širom Beograda. Neki od tih lokala su Gradska Kafana, kafana Pukni Zoro, kafana Druga Kuća i mnoge druge.

 

MILICA ATANACKOVIĆ NOVA GODINA

 

Za Novu godinu napravila je pravi spektakl za doček u restoranu Easy na Adi Ciganliji.

Sa nestrpljenjem čekamo da saznamo koji će lokal ove godine imati priliku da vam priušti novogodišnji nastup ove atraktivne pevačice.

Kako biste se informisali na vreme, obezbedili svoje mesto i uživali u najjačoj i najpozitivnijoj prazničnoj žurci u gradu, pratite portal Nova godina Beograd.

Jedan od spektakularnih dočeka u takmičenju Zvezde Granda možete pogledati na linku ispod: 

 

 

KONTAKT


Ukoliko želite da rezervišete nastup neke od atraktivnih zvezda ili bendova sa našeg sajta za vašu privatnu ili korporativnu proslavu, možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi