Miloš Radovanović

(0)

 

Miloš Radovanović rođen je 09.07.1983. godine u Užicu a javnosti je postao poznat kada je otpevao pesmu “Pukni zoro” za film “Montevideo”.

 

 

MILOS RADOVANOVIC BIOGRAFIJA

Miloš Radovanović takmičio se u Zvezdama Granda kao i u šou programu „Pinkove zvezde“ pa je otuda takođe poznat javnosti. U Užicu je završio osnovnu školu „Andrija Đurović“ nakon čega je znao da će se u budućnosti baviti muzikom, pa je u KUD „Sevojno“ počeo da svira harmoniku.

U KUD-u je često nastupao i išao na takmičenja pa je često nastupao kao pevač u svom rodnom Užicu, Čačku, Valjevu itd. Jedne godine u Čačku je osnovao svoj bend, nakon čega se ubrzo preselio u Beograd i počeo sa svoja dva prijatelja muzičara da nastupa u klubovima po Beogradu. Nakon određenog vremena njegovi saradnici su otišli u Australiju nakon čega je on odlučio da nastupa sam.

 

 

MILOS RADOVANOVIC ZVEZDE GRANDA

Nakon određenog perioda i nastupanja u Beogradu, nastupi Miloša Radovanovića su postali veoma posećeni gde se videlo da ga čega blistava muzička karijera. Danas ga veliki borj poznatih pevača pozdržava i veoma je uspešan u svom poslu.

2015. godine je snimio singl „Voli me sad“ koja je doživela neverovatan uspeh i postala veoma popularna. Svaki svoj uspeh Miloš Radovanović je kako kaže, posvetio svojoj porodici.

Miloš Radovanović na svojima nastupima peva sve žanrove, od rocka, popa i narodne muzike. Nastupao je u najpopularnijim lokalima u Beogradu kao što su Gradska kafana , Tarapana , splav Kartel itd.

Za Novu godinu priredio je pravi spektakl svojim nastupom i hitovima koje je pevao u Hotelu Majdan sala 3 . Napravio je pravo veče za pamćenje i ulepšao početak godine svim prisutnima.

Ukoliko želite da za sledeći doček Nove godine budete i vi deo jedinstvene praznične atmosfere kakvu samo Miloš Radovanović ume da napravi, posetite kudaveceras.rs i obezbedite mesto na vreme.

 

MILOS RADOVANOVIC PESME

Vidi me sad (2015)

Kad te ljubav dotakne ( 2015)

Pokucaj na vrata (2017)

Prvi sneg (2018)

Blef (2018)

 

 

MILOS RADOVANOVIC KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete sjajnog Miloša Radovanovića kako bi vam ulepšao proslavu, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

U linku ispod poslušajte dve sjajne pesme Miloša Radovanovića:

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi