Nadja Golubovic

(18)

 

Nadja Golubovic je javnosti je postala poznata po učešću u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde (2 sezona) nakon čega je ostala primećena zahvaljujući svom neverovatnom glasu i fenomenalnim nastupima. U pitanju je jedna od najtraženijih pevačica sa domaće scene koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

NADJA GOLUBOVIC BIOGRAFIJA

 

Nađa Golubović rođena je 02.10.1983. godine u Beogradu. Nađa je danas je jedna od najpopularnijih pevačica sa naše muzičke scene, posebno kada su u pitanju atraktivni beogradski lokali, ali i lokali širom cele Srbije. Do sada smo imali priliku da je čujemo u dobro poznatom Departman baru, u kafani Stara pesma, u restoranu Terminal, u kafani Barberi, a njena muziča karijera započeta je na tada najpopularnijem splavu Acapulco.

Nađa Golubović nastupala je sa mnogim našim pevačima, a jedna od njih jeste Ceca Ražnatović, sa kojom je nastupala u Grčkoj na privatnoj proslavi Ognjena Vranješa, kao i sa mnogim drugim pevačima sa naše domaće scene.

Nađa Golubović snimila je nekoliko covera najpopularnijih pesama sa našeg regiona, a neki od njih su "Zabranjeni grad" od Cece Ražnatović, "Ljube se dobri, loši, zli" od grupe Magazin, i pesmu "Frka" koju svi znamo kao hit grupe "Nipplepeople".

 

NAĐA GOLUBOVIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju sva dešavanja kada je u pitanju Nova godina Beograd, kao i gde će Nađa Golubović nastupati za doček Nove godine, informišite se na sajtu novagod.com  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja i rezervacije. 

 

NADJA GOLUBOVIC PESME

 

- Preokret (2016)

- Taxi (2017)

- Mezimica grada (2020)

 

 

 NADJA GOLUBOVIC SLIKE

 

 

 

 

 

 

 

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajna Nađa Golubović:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi