Nadja Golubovic

(7)

 

Nadja Golubovic je javnosti je postala poznata po učešću u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde (2 sezona) nakon čega je ostala primećena zahvaljujući svom neverovatnom glasu i fenomenalnim nastupima. U pitanju je jedna od najtraženijih pevačica sa domaće scene koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 

NADJA GOLUBOVIC BIOGRAFIJA

 

Nađa Golubović rođena je 02.10.1983. godine u Beogradu. Nađa je danas je jedna od najpopularnijih pevačica sa naše muzičke scene, posebno kada su u pitanju atraktivni beogradski lokali, ali i lokali širom cele Srbije. Do sada smo imali priliku da je čujemo u dobro poznatom Departman baru, u kafani Stara pesma, u restoranu Terminal, u kafani Barberi, a njena muziča karijera započeta je na tada najpopularnijem splavu Acapulco.

Nađa Golubović nastupala je sa mnogim našim pevačima, a jedna od njih jeste Ceca Ražnatović, sa kojom je nastupala u Grčkoj na privatnoj proslavi Ognjena Vranješa, kao i sa mnogim drugim pevačima sa naše domaće scene.

Nađa Golubović snimila je nekoliko covera najpopularnijih pesama sa našeg regiona, a neki od njih su "Zabranjeni grad" od Cece Ražnatović, "Ljube se dobri, loši, zli" od grupe Magazin, i pesmu "Frka" koju svi znamo kao hit grupe "Nipplepeople".

 

NAĐA GOLUBOVIĆ NOVA GODINA

 

Ukoliko vas interesuju sva dešavanja kada je u pitanju Nova godina Beograd, kao i gde će Nađa Golubović nastupati za doček Nove godine, informišite se na sajtu novagod.com  ili pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) za sva pitanja i rezervacije. 

 

NADJA GOLUBOVIC PESME

 

- Preokret (2016)

- Taxi (2017)

- Mezimica grada (2020)

 

 

 NADJA GOLUBOVIC SLIKE

 

 

 

 

 

 

 

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajna Nađa Golubović:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(7) Komentara

Amy Jeffords

For a good biography written you should contact writers at the best content mills, they have the expertise in writing biographies for all kinds of celebrities.
06.12.2022. by Amy Jeffords

Graphic Design

SCASCCASCSACASCSA umair najam
02.01.2023. by Graphic Design

Daniel Clark

It is a good service! best time to visit ecuador
02.01.2023. by Daniel Clark

Alex

From the information drift boss and pictures you share in the article, it can be seen the impossible quiz that she has a very luxurious and happy life.
03.03.2023. by Alex

massage

Check it out! dh | [URL=https://www.incredibleforest.net/]esc[/URL] https://www.incredibleforest.net/
22.05.2023. by massage

massage

Guys just sharing, I've found this interesting! Check it out! massage brussels
22.05.2023. by massage

Kent

if you need any Commodity from Indonesia, Inquiry here
28.05.2023. by Kent