Naiva

(7)

 

 

Ukoliko ste bili u prilici da pratite takmičenje Beovizija 2022, onda ste sigurno primetili ime Naiva, sjajnu pevačicu koja je svojim nastupom ove godina potpuno zasenila publiku. U pitanju je Ivana Jajčanin, devojka neverovatnog vokala za koju kažu da po glasu podseća na Amy Winehouse. Njena sjajna pesma koju je predstavila na ovogodišnjoj Beoviziji zove se "Skidam".

 

NAIVA BIOGRAFIJA

 

Naiva je definitivno obeležila Beoviziju 2022 svojim nastupom, ali psoebno jedisntvenim glasom koji zaista oduševljava. Mlada Ivana rođena je na Zlatiboru 1993. godine, a nakon završene osnovne škole na Zlatiboru, upisala je Užičku gimnaziju i tada se prvi put susrela sa javnim nastupom i razvila ljubav prema pevanju. 2012. godine i upisala Fakultet političkih nauka u Beogradu, i od tada počinje profesionalno da se bavi pevanjem.

Kako kaže, sve je zapravo počelo kada se prijavila za audiciju za jedan beogradski bend pre nekoliko godina, nakon čega je karijera sama krenula.

Pesmu za Beoviziju "Skidam" radila je grupa Zana, tačnije Jelena i Žika, za koje Naiva kaže da su muzički mama i tata. 

Iako je pobedila na kraju pesma "Konstrakta - In carpore sano", Naiva je bila takođe veoma blizu pobede.

 

U nastavku poslušajte njenu sjajnu pesmu "Skidam" sa Beovizije 2022 kao i njenu pesmu "Baš,baš" koju je takođe predstavljala na Beoviziji 2020:

 

 

 

 

NAIVA NOVA GODINA

 

Kada se Nova godina približava, sve više ljudi se interesuje gde će Naiva gostovati u najluđoj noći. Pratite  kudaveceras.rs kako biste se informisali o mestu nastupa ove sjajne pevačice i obezbedili vaše karte na vreme.

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača za privatnu proslavu, kontaktirajte 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi