Nemanja Stevanović

(1)

NEMANJA STEVANOVIĆ BIOGRAFIJA 

 

Nemanja Stevanović rođen je 1. marta 1982. godine u Beogradu, gde i živi zajedno sa svojom izabranicom Jelenom i ćerkom Mašom. Neverovatno talentovani pevač, Nemanja Stevanović važi za jednog od najboljih učesnika Zvezdi granda, ali i finalista. Učesnik je i poznatog reality show-a pod imenom Farma. 

Nema sumnje da tokom svakog nastupa svoju publiku oduševi svojim prepoznatljivim glasom i fenomenalnim pesmama. Pored muzike, Nemanja ima još jednu vrlo interesantnu strast, a to je ljubav za motorima. 

U nastavku možete čuti neke od izuzetnih Nemanjinih pesama, uživajte!

 

 

 

 

NEMANJA STEVANOVIĆ NOVA GODINA

 

Nemanja Stevanović i Nova godina predstavljaju provereno dobitnu kombinaciju, koja već tradicionalno garantuje vrhunski provod u najluđoj noći. Ukoliko vas zanima gde će Nemanja rasplamsati atmosferu svojim atraktivnim nastupom i najvećim muzičkim hitovima za predstojeći doček Nove godine, budite u toku i pratite Nova godina Beograd.

 

 

KONTAKT

 

Nadamo se da ste uživali koliko i mi u sjajnim pesmama Nemanje Stevanovića, a nema govora da je atmosfera fenomenalna gde god da se on pojavi. Više informacija o Nemanji ili njegovim nastupa možete dobiti kontaktom na telefon: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi