Neno Murić

(2)

NENO MURIĆ BIOGRAFIJA

 

Neno Murić rođen je 1977. godine u gradu Rožaju, i već dugi niz godina bavi se pop muzikom.

Od svoje osme godine kada je zakoračio na scenu znao je da će biti zauvek muzičar. Često je osvajao nagrade na dečijim festivalima, a 2005. kreće profesionalno da se bavi muzikom. Nekoliko godina za redom učestvovao je na festivalskim takmičenjima, poput Ohrid festa na kojem je često osvajao nagrade, kao I međunarodne festivale u Bugarskoj i Turskoj gde takođe sa ponosom osvaja nagrade. Neno u slobodno vrijeme uživa da slika I osmišlja pesme. Nedavno je objavio pesmu “Baraba mekog srca” gde se potpisuje kao autor.

Prvi album koji je snimio nosi naziv “Nedostaješ mi ti” I izašao je 2012. godine u produkciji BHRT na kojem se nalazi 10 sjajnih pesama čiji su autori mnoge poznate zvezde poput Hari Mata Harija, Alen Slavica, Brano Likić itd.

 

NENO MURIĆ NOVA GODINA

Za sve ljubitelje dobrog  ritma i uzavrele novogodišnje atmosfere, doček Nove godine uz Nena Murića savršen je izbor idealnog provoda.

Pratite nas i prvi saznajte gde će ovaj harozmatični pevač svojim nastupom učiniti da dolazeća Nova godina  započne na najlepši mogući način.

 

Na linku ispod možete poslušati njegovu fantastičnu pesmu pod nazivom “Trag”:

 

 

KONTAKT:

Ukoliko biste voleli da vam peva na vašoj privatnoj proslavi jedan od velikih bendova ili pevača iz naše ponude, možete kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi