Nikola Djokic

(0)

 

Upoznajte jednog od sjajnih talentovanih pevača koji je oduševio publiku ali i žiri u muzičkom takmičenju Zvezde granda - Nikola Đokić. Ambiciozan mladić koji je odabrao put muzike ubrzo se istakao svojim talentom i neodoljivim glasom.

 

NIKOLA DJOKIC BIOGRAFIJA

 

Nikola Đokić ima 23. godine i rođen je u Smederevu. Završio je srednju ekonomsku školu, a pevanjem se intezivno bavi već 5 godina. Još kao mali pokazivao je talenat za muziku, što se kasnije i pokazalo kao njegov pravi put. 

U slobodno vreme trenira i čita knjige, dok se uporedo takmiči u muzičkom takmičenju Zvezde granda. Njegov muzički uzor je velika zvezda Aco Pejović čije pesme uvek rado peva. Oni koji su ga slušali kažu da mu predstoji blistava karijera, sa obzirm na talenat i jedinstveni vokal. 

 

NIKOLA ĐOKIĆ NOVA GODINA

 

O popularnosti Nikole Đokića govori i činjenica da je za Novu godinu 2022 nastupio u Perla Event Hall Nova godina gde je, po priči prisutnih, priredio jedinstven spektakl. 

Kako se dobar glas daleko čuje a Nova godina približava, sve više ljudi se interesuje gde će Nikola Đokić gostovati za naredni doček.

Budite sa Nova godina Beograd, saznajte prvi mesto nastupa sjajnog Nikole i obezbedete svoje mesto na vreme.

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajni Nikola Đokić:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi