Nikolija

(5)


Nikolija
je jedna od najpopularnijih rep izvožđača na Balkanu. Poznata po energičnim nastupima, Nikolija na svakom svom nastupu priprema neko iznenađenje. 

NIKOLIJA BIOGRAFIJA

Nikolija Jovanović rođena je 19.10.1989. godine u Zagrebu. Javnosti je postala poznata pre svega kao ćerka Vesne Zmijanac, sve dok nije počela  svoju karijeru bavljenja muzikom nakon čega postaje veoma popularna. Danas živi u Beogradu i u braku je sa popularnim reperom Reljom. Završila je studije za biznis i finansiranje u Atini a u slobodno vreme igrala je u klubovima i bavila se modelingom. 2016. godine rodila je ćerkicu Reu nakon čega se vrlo brzo vraća na scenu. 

Nikolija je postigla veliku popularnost pesmama Alkohola litarKako posle mene (2014)Opasna igra (2015) koje prati nešto drugačiji zvuk sa elementima pop-folk muzike. U istom stilu objavljuje i svoj album prvenac u oktobru 2016. godine.

Nikolija se na samom početku karijere pojavila kao gostujući izvođač u pesmi Ane Nikolić "Milion dolara" gde se odlično uklopila. Danas ima dosta dueta sa najpopularnijim pevačima naše današnjice a neki od njih su Elitni odredi, Relja, Fox, Dado Polumenta itd. 

 

NIKOLIJA NASTUPI

Nikolija često nastupa širom Evrope i Srbije a neki od lokala gde je nastupala jesu splav Kartel, splav Port, splav Tag, splav Freestyler itd. 

 

Za sve ljubitelje dobrog ritma i modernog zvuka, doček Nove godine uz Nikoliju savršen je izbor idealnog novogodišnjeg provoda. Karte za ovaj, uvek jedinstveni, spektakl možete obezbediti na kudaveceras.rs.

 

NIKOLIJA ALBUMI

Nikolija u svojoj karijeri ima snimljena dva uspešna albuma koji nose nazive:

 

No1 (2016)

Yin & Yang (2019)

 

U linku ispod možete poslušati dve fantastične pesme popularne Nikolije:

 

 

KONTAKT


Ukoliko ste u potrazi za bendom ili atraktivnom pevačicom za vašu proslavu, kompletnu ponudu možete pogledati na našem sajtu te nas kontaktirati na 062 262 212 radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina