Ok bend

(1)

 

Ok bend je bend koji postoji od davne 1997. godine i od samog početka ovo je postao jedan od najpopularnijih bendova na našem regionu.

 

OK BAND BIOGRAFIJA

Bend čini 4 muzičara, u pitanju su :

Goran Gluhakovic – vokal 
Bratislav Petkovic – klavijature 
Zvonko Markovic – bubanj 
Dejan Jovanovic – gitara

 

Ok bend se bavi pop i folk muzikom i jedni su od retkih bendova koji je uspeo da opstane sve do danas.

Goran Gluhaković, pevač grupe Ok bend završio je muzičku školu i pored pevanja svira i violinu, gitaru i klavir. 80-ih godina je voleo rokenrol i bio čland tadašnjeg benda Ruski rulet. Sa ovim bendom nastupao je po rock festivalima. U međuvremenu članovi benda su potpisali snimanje ploče ali su morali da odu u vojsku da odsluže vojni rok. Nakon završetka vojnog roka, bend se raspao i Goran je počeo da nastupa u beogradskim klubovima i kafanama.

1997. godine osmišljen je bend sa svojim bratom pod nazivom „Ok bend“ . Sama ideja naziva benda potekla je od njihove koleginice Maje Nikolić, a kako nisu imali ideju kako bi se bend zvao, ovo je ime ostali i dan, danas.

 

OK BAND NASTUPI

Danas su i te kako popularan i poznat bend, 2019. godine napravili su koncert u Sava Centru koji je prošao veoma uspešno i koji je bio izuzetno posećen. Što je tiče beogradskih lokala, nastupali su u klubu Komitet, na splavu Port, klubu Kasina itd.

 

U nastavku poslušajte hit pesme popularnog OK Bend-a:

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli nekog pevača ili bend da vam ulepša privatnu proslavu, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi