Oliver Mijanović

(4)

 

 

Sigurno ste čuli za ime Oliver Mijanović, učesnika u takmičenju Zvezde granda koji je privukao pažnju na sebe svojim autentičnim glasom i harizmom koju poseduje. Zahvaljujući neosporivom talentu ostao je zapažen kako među publikom, tako i među žirijem.

 

OLIVER MIJANOVIC BIOGRAFIJA

 

Oliver Mijanović rođen je u Beogradu. Oliver je završio Sportsku akademiju i radi kao lični trener. Od malih nogu Oliver je pokazivao posveđenost i ljubav prema sportu i trenirao je tenis, ali je kako i on sam kaže, presudila ljubav prema muzici. Takmičenje u Zvezdama granda samo mu je pomoglo da se istakne i započne muzički karijeru od nule. Najviše voli da peva pop i folk što mu kako i sam kaže, najbolje leži. 

Muzički uzor mu je Saša Matić, a njegov nastup uživo ste mogli da ispratite na popularnom splavu Uzbuna. Oliver Mijanović objavio je i svoju pesmu pod nazivom "Sve za tebe" koju možete poslušati u nastavku. 

Ono što slobodno možemo reći, jeste da mu se bliži blistava muzička karijera sudeći prema oduševljenosti publike koja sa nestrpljenjem očekuje kada će ponovo nastupa i da li će nastupati negde za doček Nove godine.

 

 

U nastavku poslušajte kako peva sjajni Oliver Mijanović:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi