Online bend

(0)

 

ONLINE BEND BIOGRAFIJA

 

Online bend je sjajan muzički bend koji će vas oduševiti svojim nastupom. Bend čine dva odlična pevača, u pitanju su muški i ženski vokal kao i klavijaturista, dva gitare i bubnjevi. Zahvaljujući svom talentu i velikom iskustvu danas su jedan od najtraženijih bendova na našoj muzičkoj sceni.

Njihov muzički repertoar je raznovrstan i veoma bogat i sigurno će vas oduševiti, a u skladu sa vašim potrebama repertoar se može prilagoditi vašim potrebama i željama. Posebno će vam se dopasti njihovi muzički prelazi po čemu su i te kako jedinstveni. Često nastupaju u klubovima, kafanama i privatnim proslavama širom celog regiona.

 

 

U nastavku poslušajte sjajan cover pesme „Život bez tebe ne živim“ kao i popularan mix pesama :

 

 

 

 

 

ONLINE BEND NOVA GODINA

 

Nova godina uz Online bend uvek je pravi spektakl, te s nestrpljenjem čekamo da saznamo koji lokal će nam za predstojeći doček priušti nastup ovog fenomenalnog benda.

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje ili svadbu? Ako ste zainteresovani zanekog izvođača iz ponude sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi