Orange band

(0)

 

 

Sigurno ste čuli za sjajni Orange band koji postoji dugi niz godina i čija je specijalnost da zabave vas i vaše goste na proslavi. Muzika je kako kažu, njihov život a nastupi ono u čemu najviše uživaju. Ogange band je bend koji čine talentovani i izuzetni muzičari koji će ulapšati svako slavlje i priuštiti pravi muzički spektakl. 

 

 

ORANGE BAND BIOGRAFIJA

 

Orange band je popularni petočlani pop/rock band iz Niša, a instrumenti koji ga čine jesu bubanj,gitara,bas gitara,muski i zenski vokali. Do sada su nastupali na privatnim proslavama, venčanjima, korporativnim proslavama, krštenjima i punoletstvima, kao i u klubovimarestoranima i barovima. Često nastupaju i van granica Srbije, što govori dovoljno o popularnosti Orange banda.

Orange band je specifičan po tome što ne pevaju narodne hitove, već pop, zabavne, rock, EX/YU, kao i hitove MTV/VH1 televizije. Ono što je sigurno, jeste da ćete potpuno uživati u njihovom izvođenju i nastupu.

Preporučujemo vam da se Nova godina proslavi sa ovim bendom jer vas očekuje vrhunska žurka u kojoj ćete se ludo provesti!

 

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Orange band:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi