Orkestar Braće Dmitrović

(0)

 

Orkestar Braće Dmitrović predstavljaju talentovani muzičari koji će učiniti vašu proslavu nezaboravnom. Odaberite vrhunski kvalitet za proslavu kada je muzika u pitanju i uživajte u vašoj čaroliji zajedno sa vašim najdražima. 

Poznato je da su orkestar Braće Dmitrović su osnovali braća Dragan i Zoran Dmitrović harmonikaši sa Rudnika koji se u nekom trenutku proširio i danas orkestar Braće Dmitrović čini ukupno 9 muzičara.

 

ORKESTAR BRACE DMITROVIC BIOGRAFIJA

 

Orkestar Braće Dmitrović

 

Orkestar Braće Dmitrović su jedni od najpopularnijih i najtraženijih muzičara u našem regionu. Njihovoj popularnosti danas doprineli su talenat, trud, upornost i odlična atmsofera koju priređuju na svim vrstama proslava

Ako želite prelepu atmosferu na vašoj proslavi kao i bogat muzički repertoar, orkestar Braće Dmitrović je pravi odabir za vas.

Braća Dragan i Zoran Dmitrović kao već obrazovani mladi harmonikaši i studenti na Pedagoškoj Akademiji u Užicu poneli su titulu "Prva Harmonika Jugoslavije" za najbolji duet harmonika u bivšoj Jugoslaviji. Ovo je bio pravi razlog da se vinu u svet estrade u započnu ozbiljno svoju muzičku karijeru. Od samog početka pažljivo su birani saradnici i članovi orkestra tako je okosnica orkestra dugi niz godina stalna.

 

Orkestar Braće Dmitrović

 

Njihov kvalitet poznaje se i van granica Srbije i nastupali su u Bosni, Hrvatskoj, Austriji, Makedoniji, u Nemačkoj i ostalim zemljama zapadne Evrope i SAD. Pored čestih nastupa širom regiona, orkestar Braće Dmitrović nastupao je sa velikim brojem popularnih pevača, a gostovali su i u mnogim TV emisijama.

Što se muzičkog repertoara tiče, veoma je raznovrstan i bogat, sačinjen od evergeen melodija, narodnih, pop, rock, izvornih i starogradskih. 

Za pravi muzički i scenski spektakl, orkestar Braće Dmitrović imaju svoje najkvalitetnije ozvučenje i rasvetu kako bi sve bilo u potpunosti savršeno tokom vaše proslave.

Ono što je sigurno, jeste da ćete zaista i vi i vaši gosti uživati u njihovom nastupu i da će se ovaj sjajni orkestar potruditi da vaš specijalan dan bude zauvek upamćen!

 

 

ORKESTAR BRAĆE DMITROVIĆ NOVA GODINA

 

Kada kažemo Nova godina  prva asocijacija je vesela atmosfera i uzbudljiv provod, a Orkestar braće Dmitrović provereno garantuje očaravajuću novogodišnju zabavu. Iz tog razloga, jedan su od najtraženijih bendova u zemlji i inostranstvu i kada je u pitanju doček Nove godine.

 

 U nastavku uživajte u nastupu sjajnog okrestra Braće Dmitrović:

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete neki bend ili pevača sa naše liste, možete pozvati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi