Orkestar Čarobnjaci

(0)

 

Ako želite kvalitetan orkestar za vašu privatnu proslavu, orkestar Čarobnjaci su odličan odabir za vas. Prepustite se iskusnim muzičarima i budite sigurni da vas očekuje pravi muzički spektakl. Neki trenuci zaslužuju poseban muzički repertoar, a to če vam priuštiti orkestar Čarobnjaci.

 

ORKESTAR CARODNJACI BIOGRAFIJA

 

Orkestar Čarobnjaci postoji od 2011. godine i u pitanju je bend sa istim sastavom od samog početka, što je sasvim dovoljno reći i prepoznati kvalitet. U pitanju su vrsni muzičari sa dugogodišnjim iskustvom i svaki od članova je muzičar sa diplomom. Orkestar Čarobnjaci iza sebe imaju veliki broj uspešnih proslava koje su protekle fenomenalno, zato smo sigurni da će tako biti i na vašoj proslavi.

Orkestar Čarobnjaci čine istrumenti bubnjevi, gitara, klavijatura, harmonika, violina i vokali. Svojim spajanjem napravili su najtraženiji orkestar koji danas svira kako u Srbiji, tako i van granica nje.

Odaberite najbolji orkestar za vaš specijalan dan, jer orkestar Čarobnjaci vam obećevaju nezaboravan provod i atraktivan muzički repertoar za vašu proslavu.

 

U nastavku poslušajte kako nastupa orkestar Čarobnjaci:

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi