Pasadena bend

(0)

 

PASADENA BEND

 

Pasadena bend je bend iz Beograda i jedan je od traženijih bendova kada jep rivatna proslava u pitanju. Na sceni su već nekoliko godina i poznati su po odličnoj energiji i uvek dobrom raspoloženju. Njihovi nastupi su veoma dinamični i uvek drugačiji zbog čega i jesu doživeli toliki uspeh.

Bend čini 6 članova, muški i ženski vokal, dva klavijature, gitara i harmonika. Bend se može proširiti po potrebi sa violinom ili saksofonom. Takođe, po potrebi uz ovaj sjajan bend možete angažovati i DJ-a. 

Do sada su nastupali na velikom broj privatnih proslava i svaku proslavu učinili specijalnom. Ako želite da uživate na pravi način kada je vaša proslava u pitanju, Pasadena bend je odličan izbor!

 

PASADENA BEND NOVA GODINA

Gde će u novogodišnjoj noći nastupiti popularni Pasadena bend, možete saznati ukoliko pratite naš sajt, na kome vas očekuju sve informacije i ponude za predstojeći doček Nove godine.

 

U nastavku poslušajte kako nastupa i peva odličan Pasadena bend:

 

 

 

 

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu proslavu, venčanje, svadbu? Ako ste zainteresovani za neki od bendova iz naše ponude, možete nas kontaktirati na broj telefona: 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi