Progressive bend

(0)

 

Progressive bend nastao je 2011. godine u Jagodini i od samog početka pa sve do danas uspeo je da se popne na sam vrh kada je muzička karijera u pitanju. Ono što odmah na početku izdvajamo, jeste doček Nove godine sa ovim bendoom, koji je iz godine sve bolji i bolji. 

 

PROGRESSIVE BEND BIOGRAFIJA

 

Progressive bend čine ukupno 5 muzičara od kojih su dve pevačice, pevač i perkusionista, klavijaturista i gitarista. Njihov muzički repertoar je izuzetno velik i bogat i pevaju gotovo sve muzičke žanrove domaće i strane muzike, a pevaju i starogradske 

Progressive bend je jedan od onih bendova koji su i te kako traženi zbog odlične atmosfere koju prave, ali i zbog svog posebnog talenta i osečaja za muziku. 

Kada su nastupi u Beogradu u pitanju, nastupali su u klubu Baraka bašta, u kafani Bajka, u kafani Druga kuća, kafani Ona moja, kafani Tarapana, u restoranu Grafičar, na splavu River i mnogim drugim popularnim mestima. 

Nezaboravne nastupe zabeležili su i kada je Nova godina u pitanju, a u kom popularnom prestoničkom lokalu ćemo zajedno sa njima uživati za naredni doček Nove godine, ekskluzivno saznajte na kudaveceras.rs.

Ono što je sigurno, jeste da je sa njima pravo uživanje gde god da nastupaju kao i sama činjenica da će vas oboriti sa nogu svojim talentom i atmosferom koju prave.

U nastavku poslušajte kako nastupa sjajni Profressive bend:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete veliku zvezdu ili bend za neku od vaših privatnih proslava, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi