Sandra Rešić

(2)

 

Sandra Rešić je poznato ime na muzičkoj sceni, a javnosti je postala poznata ova pevačica nakon učešća u muzičkom takmičenju Zvezde granda kao i po učešću u najpopularniji rijaliti Zadruga. Kako kaže, u rijaliti je ušla da bi ispromovisala svoj talenat i kako bi postala poznata širem aditorijumu.

 

 

SANDRA RESIC BIOGRAFIJA

 

Sandra Rešić rođena je 1988. godine u Beogradu gde je i odrasla sa svojim roditeljima. Sandra je kao mala pohađala muzičku školu, a sa 14 godina je počela da uči da svira klavir. Završila je školu pevanja Marije Šerifović i bila je najbolja polaznica. Nakon toga, upisala je i završila i dva fakulteta glumu i novinarstvo, ali je presudila ljubav prema muzici. 

Malo ko zna da je Sandra Rešić ćerka pokojnog popularnog pevača Nina, a mnogi kažu da ej talenat nasledila od njega. Nakon što se prijavila za muzičko takmičenje Zvezde granda, Sandra Rešić potpuno je promenila svoj fizički izgled, a u takmičenje se prijavila i takmičila se 4 godine uzastopno.

Svaki njen nastup u Zvezdama granda bio je vrlo zapažen, posebno pesme svoga oca koje je pevala i koje su probudile velike emocije. Iako nije pobedila, Sandra je ipak postala veoma popularna. Učešće u rijalitiju Zadruga takođe joj je doneo uspeh u popularnost, a nakon izlaska iz rijalitija usledila je i pesma "Prerano" koja je uveliko hit na svim platformama.

Imajući da je Sandra Rešić vrlo popularna sada, očekuje se informacija gde će nastupati Sandra Rešić svakog vikenda, kao i kada je Nova godina u pitanju. 

 

 

U nastavku poslušajte kako peva Sandra Rešić:

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi