Sanel Smolo

(3)

 

Sanel Smolo jedan je od najpopularnijih takmičara muzičkog takmičenja Zvezde granda koji se zahvaljujući svom talentu istakao i došao do samog finala.

 

SANEL SMOLO BIOGRAFIJA

 

Sanel Smolo je rođen 1983. godine u Bosni i Hecegovini, Kakanj. Sanel Smolo je izjavio da je muzika bila njegova velika ljubav još od malih nogu i da je znao da je to pravi put za njega. Tako i jeste bilo i danas se muzikom bavi preko 20 godina i ima dosta iskustva.

Učešće u takmićenju Zvezde granda pomoglo mu je u karijeri i danas su svi čuli za njegovo ime, što mu je omogućilo često nastupanje širom Balkana.

Sanelov mentor bio je Dradan Stojković koji mu je pomogao da da svoj maksimum na nastupima u takmićenju i pokaže ono najbolje u sebi. Njegov talenat je došao do izražaja i postao je miljenik žirija i publike.

Njegov muzički uzor je čuveni Šaban Šaulić čije pesme je i pevao prilikom nastupa u muzičkom takmićenju Zvezde granda.

 

SANEL SMOLO NOVA GODINA

 

Gde će u najluđoj noći nastupiti popularni Sanel Smolo, možete saznati ukoliko pratite kudaveceras.rs, gde vas očekuju sve informacije o aktuelnim ponudama za predstojeći doček Nove godine.

 

U nastavku možete poslušati kako peva sjajni Sanel Smolo:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi