Sanja Djordjević

(1)

 

SANJA DJORDJEVIC BIOGRAFIJA

 

Sanja Đorđević je poznata folk pevačica koja je rođena u Pljevljima u Crnoj Gori, iako je svoje detinjstvo provela u Bosni. Kao mlađa imala je svoju grupu a od škole završila je pravo. Tokom života u Bosni upoznala je svog supruga sa kojim se kasnije preselila u Švajracrsku a ubrzo i rodila ćerku.

 

SANJA DJORDJEVIC DISKOGRAFIJA

 

Godine 1987. počela je profesionalno da se bavi muzikom kada je objavila svoj prvi album koji je izdala za Diskoton.

  1. godine objavila je drugi album pod nazivom „Hej,hej“ i oba albuma su bila folk ali joj nisu doneli veliku popularnost u tom trenutku. Godine 1994. nastupala je na Budvanskom festivalu sa pesmom „Zorane“ koja joj od tada donosi uspeh i veliku popularnost.
  2. godine snimila je treći po redu album gde je angažovala vrhunske profesionalce i snimila hit tdo hita, među kojima se našla i obrada pesme Halida Bešlića „Tebi i meni za prošle dane“. Ovo je album koji ju je vinuo u sam vrh muzičke scene gde je postala jedna od najpopularnijih pevačica.
  3. usledio je još jedan album,pod nazivom „Ima dana“ sa kojim se definitivno okrenula folk muzici.
  4. godine ponovo je obradovala publiku novim albumom „Ko preživi neka priča“ koji je bio najprodavaniji te godine. Ubrzo nakon toga rešila je da iz predhodne izdavačke kuće pređe u Grand Producion.

U novoj izdavačkoj kući snimila je album „Divlja ruža“ gde je gotovo svaka pesma postala veliki hit.

  1. godine usledio je album „Da je meni drugi život“ gde je preovladavao orijentalni zvuk i na kojem su se našle 8 pesama.
  2. godine izašao je album koji je napravio sjajan uspeh u njenoj karijeri. Posebno se izdvojila pesma „Sanja“ koja je postala njena naslušajnija pesma.
  3. godine je totalno promenila saradnike i objavila pop/folk album koji je postao definitivno njen najbolji album do tada. Pesme „Ti zaplakaćeš na mojoj strani kreveta“, „Za inat rođena“ postale su neverovatni hitovi nakon čega je postala najbolja pevačica u regionu.
  4. godine snimila je singl „Super žena“ koja je bila blaga najava za novi album.
  5. izlazi album pod nazivom „Svetlo crveno“ koji je bio ispraćen modernijim zvukom a pesme koje su se izdvojile jesu „Živi zid“, „Luda ženo“, „Bura u čaši vode“ itd.

Nakon dve godine pauze snimila je dve pesme „Kofer snova i „Vidi me sad“ koje su takođe bile veoma slušane.

  1. godine je objavila singl „To me tako boli“ i napravila još jedan veliki hit.

 

Sanja Đorđević nastupala je u kafani Tarapana kao i mnogim drugim klubovima u Beogradu. Takođe, često nastupa po Srbiji ali i van granica Srbije. 

 

 

U nastavku poslušajte dva sjajna hita Sanje Đorđević:

 

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ako želite neki bend ili pevača da angežujete za vašu privatnu proslavu, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi