Seka Aleksić

(1)

 

Svetlana Aleksić Piljikić rođena je 23.04.1981. u Zvorniku. Nekada zavodljiva crnokosa na koju niko nije ostao ravnodušan, danas je jedna od najvećih pevača sa našeg regiona.

 

SEKA ALEKSIĆ BIOGRAFIJA


Još od malih nogu pokazivala je svoje fantastične vokalne sposobnosti, pa je u horu svoje osnovne škole „Mitar Trifunović Učo„ nastupala kao solista, a sa horom svojoj školi donela je brojne nagrade. Omiljena pevačica i uzor u tom periodu joj je bila Vesna Zmijanac.

Seka Aleksić nije imala baš lak život, kada je došao rat preselila se sa svojom porodicom u Banju Koviljaču, a nakon toga u selo Lipolist kod Šapca, ali kako go bilo, svi kažu da je Seka uvek bila vesela i nasmejana. Već sam 14. godina počela je da peva u kafanama kako bi obezbedila novac porodici. Nakon što se ispisala iz srednje poljoprivredne škole upisala je za frizera i otuda njena inspiracija za menjanje frizura kao i stil za oblačenje.

Kasnije je počela da nastupa sa bendom „Strogo poverljivo“, I živela je u Bijeljini, a sa 19 godina odlazi u Švajcarsku na dve godine, gde je, intenzivno nastupajući po klubovima i diskotekama, kada je I uradila matricu za svoj prvi album. Iz Švajcarske se vratila u Bosnu i nastupala u Hali sportova na desetom po redu festivalu narodne muzike Moravski Biser u Ćupriji sa pesmom “Idealno tvoja” koja osvaja prvu nagradu publike.

Od nastupa 2002. godine na muzičkom festivalu u Ćupriji, koji je bio njen prvi veći nastup kao pevačice, nastavila je da živi i radi u Srbiji.


seka aleksic biografija

 

SEKA ALEKSIĆ KARIJERA

 

Seka Aleksić godine 2002. kada je došla u Srbiju izdaje prvi album pod nazivom “Idealno tvoja” gde je pažnju privukla pesmama U kafani punoj dima”, “Opet”, “Jer takva sam se rodila”, “Idealno tvoja” , “Da sam muško”.

Nakon toga stiče ogronu popularnost pesmom Crno i zlatno sa albuma “Balkan”, objavljenog 2003. godine.

Na Balkanu su još bile i pesme “Dan od života”, “Oči plave boje”, “Balkan”, “Dim srca mog”,Ko da sutra ne postoji, “Jedna više”, “Šta je bilo, bilo je”, “Ne ostavljaj me samu” i “Idi lepi moj”, koje su takođe bile izuzetno popularne.

2005. godine izdala je treći album "Dođi i uzmi me", na kome su se našl hitovi, kao što su: "Iskoristi moje mane", "Dođi i uzmi me", "Sviđa mi se tvoja devojka"...  U istom periodu pokrenula je svoju modnu kolekciju “Rich bitch” koja je prošla vrlo uspešno, pa je nakon te linije izdala još jednu 2007. godine pod nazivom “Queen”. Iste godine izdala je i četvrti album “Kraljica”, sa koga su se posebno izdvojili hitovi: "Aspirin", "Boli stara ljubav"Kraljica", "Tesna koža" itd.

2009. godine izdala je svoj peti album "Slučajni partneri" koji je ispratio I njen novi imidž. 2010. Godine održala je svoj prvi koncert u Beogradskoj Areni pred oko15.000 fanova.

2011. godine objavila je kompilaciju "Best of Seka".

2012. godine snimila je još jedan album, pod nazivom "Lom", a tu su se izdvojili hitovi “Ale ale”, “Kučka”, “Laka meta” itd.

2015. Menja diskografsku kuću, I iz Granda prelazi u City Records kada je snimila album “Lek za spavanje”.

2017. godine izdala je album “Koma”, nakon kojeg je održala ponovo koncert u Areni posle 8 godina, nakon kojeg ima nove singlove.

2022. godine objavila je album "Bioskop", na kome su se posebno izdvojile pesme: „Bioskop“, „Rana“ i "Luda glava".

 

SEKA ALEKSIĆ NASTUPI

 

Seka Aleksić nastupala je u mnogim  zemljam širom Evrope kao i klubovima u Beogradu, a neki od njih su: klub Kasina, splav River, splav Port, kafana Tarapana itd. 


seka aleksic biografija 2SEKA ALEKSIĆ NOVA GODINA

 

Za Novu godinu Seka Aleksić nastupala je širom Srbije i Evrope, i za svaki doček tražila se karta više.

Za doček 2014. godine nastupala je u Diseldorfu u Nemačkoj, u jednom od najelitnijih i najpoznatijih klubova. 

2015. godine nastupala je u Beogradu, u najlepšoj vili na Dedinju u Vila jelena Nova godina.

Za doček 2016. godine nastupala je u jednom od najelitnijih hotela u Beogradu, u svečanoj sali Hotela Metropol, jedan od dočeka koji se dugo prepričavao.

Sledeće godine, 2017. za Novu godinu nastupala je na Kopaoniku.

Za Novu godinu 2018. nastupala je sa DJ Robex - om u Hrvatskoj odnosno u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu.

Jedan od najtraženijih dočeka u 2019. godini je bio u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu sa nastupom sjajne Seke Aleksić. 

A za doček Nove 2020. godine nije nastupala nigde, iako je bilo planirano da to bude u hotelu Holiday Inn. Međutim, zbog trudnoće je bila sprečena. 

Seka Aleksić je za doček 2022. priredila vrhunski spektakl u luksuznom hotelu Jugoslavija. Svojim fascinantnim nastupom prisutnima je ovo novogodišnje veče učinila istinski posebnim i nezaboravnim. 

Doček 2023. obeležio je spektakularan nastup u čak dva prestonička lokala, u kojima je naizmenično nastupala sa Slađom Allegro. U pitanju su Hotel Metropol Kafana Tarapana.

Aktuelne informacije na temu Nova godina Seka Aleksić možete dobiti na našem sajtu www.kudaveceras.rs putem kojeg možete lako, jednostavno i pouzdano obezbediti i karte za željeni doček Nove godine.

 

SEKA ALEKSIĆ PESME:

 

Singlovi:

Tamo gde si ti (2010)

Šampione (2013)

U mraku (2013)

Mamurna (2014)

Brodolom (2014)

Chivas (2014)

Crnooka (2016)

Folirant (2018)

Oslobodi me (2018)

Bolja sam od zdravlja (2018)

Zakuni se u kurvu (2019)

Ništa me više ne boli (2019)

Sahara (2019)

Adio (2020)

Dok si tu (2021)

Lomiš me (2021)

Priđi ako smeš (2022)

Voli me, ne voli (2022)

 

SEKA ALEKSIĆ SAHARA 

 

U linku dole možete poslušati njenu sjajnu pesmu "Sahara" na youtube-u:

 

 

KONTAKT
 

Ukoliko biste želeli da angažujete veliku zvezdu ili poznati bend da peva na na vašoj privatnoj proslavi, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi