Slobodan Sloba Vasić

(0)

 

Slobodan Sloba Vasić je srpski pop – folk pevač kojeg je javnost upoznala učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Rođen je u Senti 1991. godine.

 

SLOBA VASIC BIOGRAFIJA


Još kao mali pokazivao je zainteresovanost za muziku, a sa samo 4 godine učio je da svira harmoniku. Sa već svojih 14 godina, Sloba Vasic naučio je da svira klavijature, te je počeo povremeno da svira i peva na porodičnim okupljanjima i raznim slavljima. 2008. godine učestvovao je u takmičenju Zvezde Granda i uspeo je da stigne do finala, a kao nagradu od produkcije dobio je pesmu Anonimna koja je postala veliki hit. Nekoliko godina kasnije snimio je svoj prvi album koji nosi naziv „Moram da se promenim“. Zatim, 2015. godine snimio je duet sa Andreanom Čekić pod nazivom Nevreme, koji broji preko deset miliona pregleda na YouTube.

Nastupao je na mnogim splavovima, u klubovima ali i kafanama, kako u Srbiji tako i po Evropi. Veoma je čest gost i na privatnim i korporativnim proslavama, gde pravi vrhunsku atmosferu.

 

SLOBA VASIĆ NOVA GODINA

 

Dobro je poznato da su svi nastupi Slobe Vasića spektakularni i iz tog razloga uvek odlično posećeni. Zamislite samo kako tek izgleda doček Nove godine sa njim, kada se i za redovne nastupe uvek traži mesto više.

Ukoliko želite da u narednu Novu godinu i vi uđete u društvu ovog majstora štimunga i najlepše praznične atmosfere, sve informacije, kao i mogućnost rezervacije mesta vas čekaju na kudaveceras.rs.

 

SLOBA VASIC PESME


Tokom svoje karijere Sloba Vasic objavio je mnoge pesme koji su postali slušani hitovi i često ih čujemo u beogradskim noćnim klubovima. Neke od njih su Anonimna, Nevreme, Moja bivša draga i mnoge druge.

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko vam je potreban bend, pevač ili pevačica iz ponude bendova sa našeg sajta, možete nas kontaktirati na 062 262 212, kako bismo napravili dalji dogovor.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi