Stefan Cvijović Cvija

(0)

 

Stefan Cvijović poznatiji kao Cvija je hip – hop i rep muzičar, veoma popularan kako na našim prostorima tako i širom Evrope.

 

CVIJA BIOGRAFIJA


Cvija je mladi tekstopisac, kompozitor i pevač koji je rođen u Beogradu 1989. godine, a muzikom je počeo da se bavi 2006. godine. Završio je fakultet za dizajn zvuka, te je 2009. godine postao vlasnik produkcijske kuće „Hit Music“. Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogim pevačima sa Balkana, a neki od njih su Dado Polumenta, Dara Bubmara, Srefan Đurić Rasta i mnogi drugi. Nastupao je širom Evrope ali i sveta, u Austirji, Švajcarskoj, Australiji, Nemačkoj i mnogim drugim zemljama. Dobio je brojne nagrade i velika priznanja za svoje fantastične nastupe i dela, a neke od nagrada dobio je u Beču za pesmu Pozovi me kao hit pesma dijaspore.

 

CVIJA PESME


Tokom svoje karijere Cvija je objavio veliki broj pesama koji su postali veliki hitovi. Pesma po kojoj je Cvija postao popularan je Moja želja si ti, pesma koju je objavio 2009. godine. U 2020. godini objavio je duete sa Teodorom Džehverović pod nazivom Poziv, koji broji nekoliko miliona pregelda na Yputube, a možete je poslušati na linku ispod:

 

Želite li da među prvima saznate gde će mladi Cvija nastupiti za naredni doček Nove godine i nabavite karte na vreme, pratite Nova godina Beograd gde vas očekuju sve informacije o organizovanim dočecima i novogodišnjim žurkama u Beogradu.

 

KONTAKT


Potreban vam je bend za vašu privatnu ili korporativnu proslavu? Pogledajte kompletnu ponudu na našem sajtu i pozovite nas na 062 262 212 radi daljeg dogovora.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi