Stefan Petrović Kosmajac

(3)

 

Stefan Petrović Kosmajac jedan je od finalista najpopularnijeg takmičenja u regionu Zvezde Granda gde je 2019. godine pokazao svoj neverovatan talenat.

 

STEVAN PETROVIC KOSMAJAC BIOGRAFIJA

 

Stefan Petrović Kosmajac rođen je 1999. godine i živi u Sopotu. U pitanju je vrlo talentovan i muzikalan momak koji proed pevanja svira i harmoniku. Završio je srednju Tehničku školu, ali je još kao mali želeo da se bavi muzikom, što je kasnije i postao njegov životni put.

Stefanova mentorka u muzičkom takmičenju Zvezde granda bila je Viki Miljković, zahvaljujući kojoj je stigao do samog finala i postao jedan od najboljih takmičara.

Slobodno vreme koristi slušajući muziku, a muzički uzori su mu Šaban Šaulić i Milanče Radosavljević.

Stefan Petrović Kosmajac sada često nastupa na privatnim proslavama i jedan je od najtraženijih pevača za sve prilike. 

 

STEFAN PETROVIĆ KOSMAJAC NOVA GODINA

 

Gde će mladi Stefan Petrović Kosmajac nastupiti za predstojeći doček Nove godine, otkrićete na našem portalu kudaveceras.rs.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Stefan Petrović Kosmajac:

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT 


Ukoliko želite da vas mlada muzička zvezda ili popularni bend zabavljaju na vašoj proslavi možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli.

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi