Stevan Sekulić i Avangardia bend

(0)

STEVAN SEKULIĆ I AVANGARDIA BEND BIOGRAFIJA

 

Stevan Sekulić , mladi pevač iz Novog Sada, počeo je aktivno da se bavi muzikom 2016. godine. 2019. je izbacio svoju prvu pesmu pod nazivom ‘7 noći’ u saradnji sa IDJ ekipom. Pesma je u rekordnom roku osvojila mnogobrojne simpatije publike i uveliko se sluša i peva po klubovima i kafanama.

Stevan je neko ko pravi ludu atmosferu svojim neverovatnim glasom i odličnom energijom koju poseduje. Ko jednom dođe na njegov nastup bez razmišljanja dolazi ponovo. Prateći bend Stevana Sekulića jeste Avangardia band koji čine gitarista, klavijaturista i bubnjar. Repertoar je prilagođen svima, počev od Ex Yu muzike, preko pop rock - a, najnovijih pesama popularnih izvođača, pa sve do starih hitova narodne muzike.

Stevan i bend rade sve vrste klupskih svirki, kafanskih, akustičnih, privatnih proslava i svadbi. Predlažemo vam da svoj termin zakažete na vreme i obezbedite za sebe i svoje goste fenomenalan provod koji je zagarantovan uz ovakvu ekipu!

Njegovu pesmu koja je postala pravi hit, možete poslušati na linku ispod: 

 

STEVAN SEKULIĆ I AVANGARDIA BEND KONTAKT

 

Ukoliko ste zainteresovani da rezervišete nastup Stevana Sekulića i Avangardia bend za svadbu ili venčanje, ili za neku drugu vrstu proslave, dovoljno je da nas kontaktirate pozivom na broj telefona 062/262-212 kao i putem SMS, Viber i WhatsApp poruke.

Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika:

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara