Stevan Sekulić i Avangardia bend

(0)

STEVAN SEKULIĆ I AVANGARDIA BEND BIOGRAFIJA

 

Stevan Sekulić , mladi pevač iz Novog Sada, počeo je aktivno da se bavi muzikom 2016. godine. 2019. je izbacio svoju prvu pesmu pod nazivom ‘7 noći’ u saradnji sa IDJ ekipom. Pesma je u rekordnom roku osvojila mnogobrojne simpatije publike i uveliko se sluša i peva po klubovima i kafanama.

Stevan je neko ko pravi ludu atmosferu svojim neverovatnim glasom i odličnom energijom koju poseduje. Ko jednom dođe na njegov nastup bez razmišljanja dolazi ponovo. Prateći bend Stevana Sekulića jeste Avangardia band koji čine gitarista, klavijaturista i bubnjar. Repertoar je prilagođen svima, počev od Ex Yu muzike, preko pop rock - a, najnovijih pesama popularnih izvođača, pa sve do starih hitova narodne muzike.

Stevan i bend rade sve vrste klupskih svirki, kafanskih, akustičnih, privatnih proslava i svadbi. Predlažemo vam da svoj termin zakažete na vreme i obezbedite za sebe i svoje goste fenomenalan provod koji je zagarantovan uz ovakvu ekipu!

Imajući u vidu da popularnost Stevana Sekulića i Avangardia bend-a sve više raste, sa nestrpljem iščekujemo da saznamo i gde će ovi sjajni muzičari nastupiti za predstojeći doček Nove godine.

Njegovu pesmu koja je postala pravi hit, možete poslušati na linku ispod: 

 

KONTAKT:

 

Ukoliko biste voleli da angažujete nekog dj-a, bend ili pevača iz naše ponude da vam peva na nekoj od vaših proslava, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Tropico Band
Ocene korisnika:
Amadeus Bend
Ocene korisnika:
Alter Ego Band
Ocene korisnika:
Beso de Loco Band
Ocene korisnika: