Tik Tak Bend

(0)

TIK TAK BEND BIOGRAFIJA

Tik Tak bend je bend iz Novog Sada koji postoji od davne 2000. godine sa ciljem da proslavama da potpuno drugačiji koncept provoda i veselja. Ovaj bend čini šest članova koji čine savršenu kombinaciju instrumenata kako bi svaki zvuk probudio posebnu emociju kod slušalaca. 

Bend čine izuzetno talentovani i profesionalni pevači i instrumentalisti koji će se uvek potruditi da proslavu dovedu do samog vrhunca. Tik Tak bend poznat je po odličnim svirkama i neverovatno dobroj energiji koju prave na svojim nastupima. 

Tik Tak bend je idealan bend koji će vam prirediti proslavu za pamćenje. Ukoliko želite da proslavite venčanje, rođendan, krštenje, matursko veče, godišnjicu, apsolventsko veče ili Novu godinuTik Tak bend će vam potpuno prilagoditi i pootruditi se da vam priredi žurku za pamćenje.

 

KONTAKT:

Ukoliko želite da vam jedan od bendova ili pevača iz naše ponude ulepša poseban dan i priredi pravo veselje, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

U linku ispod možete poslušati kako peva fantastični Tik Tok bend na proslavama:

 

 

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi

Sve ponude Nova godina