Top Hill bend

(1)

 

Top Hill bend je mladi bend iz Kruševca koji se nalazi na muzičkoj sceni već nekoliko godina. Što se privatnih proslava tiče, jedni su od najtraženijih bendova u Srbiji a i šire. Ukoliko želite spektakl koji će se pamtiti, onda je Top Hill bend vaš sjajan odabir.

 

TOP HILL BEND BIOGRAFIJA

 

Top Hill Bend čini ukupno 6 muzičara i to veoma talentovanih i spremnih da učinesve da se kvalitetno zabavite na vašoj proslavi. Bend čine instrumenti violina, tambura, bubnjevi, kontrabas, gitara i kaval. Njihov repertoar čine domaća i strana muzika, pop, folk, evergreen, rock itd. Veoma je raznovrstan i obiluje najvećim muzičkim hitovima koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

Top Hill bend ne nastupa samo na privatnim proslavama već nastupaju i u klubovima i kafanama širom Srbije. 

Do sada ste imali priliku da ih čujete u popularnim beogradskim kafanama poput kluba Baraka bašta, kafane Gradska kafana, kafane Tarapana, a nadamo se da će uskoro ponovo nastupati negde kako biste uživali u njihovom nastupu.  

Ono što mnogi preporučuju, jeste da se ne propusti doček Nove godine uz ovaj fenomenalan bend. Kažu da zaista umeju da prirede spektakl kada je Nova godina u pitanju.

Poznato je koliko dobru atmosferu pravi Top Hill bend zbog čega vam možemo garantovati nezaboravan provod na proslavi. Ukoliko želite vrhunsku proslavu, Top Hill će vam prirediti nezaboravan spektakl!

 

 

U nastavku poslušajte sjajan mix koji izvodi Top Hill bend:

 

 

 

 

KONTAKT


Ukoliko želite da vam velika zvezda naše muzičke scene ili neki bend iz ponude našeg sajta ulepša vašu privatnu ili korporativnu proslavu možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp)

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi