Urban bend

(18)

 

Ako vam je potreban dinamičan bend za vaš specijalan dan, sa zadovoljstvom vam preporučujemo Urban bend koji će vas potpuno oduševiti svojom svirkom.

 

URBAN BEND BIOGRAFIJA

 

Urban bend je odličan bend koji postoji već nekoliko godina na našim prostorima i sa zadovoljstvom možemo reći da je u pitanju jedan od najtraženijih bendova u poslednje vreme. 

Pevajući na različitim nanifestacijama, u klubovima i restoranima postali su jedan od vodećih bendova za odličnu svirku i nezaboravne privatne proslave.

Bend čine talentovani muzičari, ukupno je 8 članova,a od instrumenata tu su klavijature, harmonike, bubnjevi i muški i ženski vokali.

Budite sigurni da će prirediti pravi spektakl na vašoj proslavi zahvaljujući veoma bogatom muzičkom repertoaru koji obuhvata zabavnu i narodnu muziku davnih vremena pa sve do sada.

Uživaćete u nastupu Urban benda i imaćete odličnu proslavu koju ćete zauvek pamtiti i vi i vaši gosti.

 

URBAN BEND NOVA GODINA

 

Urban bend i Nova godina predstavljaju proverenu kombinaciju koja već tradicionalno garantuje vrhunski provod u najluđoj noći. Ukoliko vas zanima gde će Urban bend rasplamsati atmosferu svojim nastupom i najvećim muzičkim hitovima za predstojeći doček Nove godine, budite u toku i pratite Nova godina Beograd.

 

U nastavku poslušajte kako nastupa sjajni Urban bend:

 

 

 

 

 

KONTAKT

Ukoliko biste želeli da angažujete DJ-a, pevačicu ili bend da peva na nekoj od vaših proslava i svojim sjajnim vokalom ulepša vaš jedinstveni dan, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slični bendovi

> OKBet
16.06.2023. by own the win
-->