Vladimir Lazar

(0)

 

Ukoliko ste ljubitelj popularnih beogradskih lokala, onda ste se sigurno negde susreli sa imenom Vladimir Lazar, koje je mnogim boemima dobro poznato ime. U pitanju je jedan od neverovatnih pevača koji oduševljava publiku na nastupima svojim autentičnim glasom i neosporivom energijom. 

 

VLADIMIR LAZAR BIOGRAFIJA

 

Vladimir Lazar rođen je u Beogradu. Muzikom je počeo da se bavi davnih dana, ali je u muzičkim vodama aktivan preko 10 godina. Ukoliko izlazite, onda ste sigurno nekada imali priliku da ga čujete u popularnim beogradskim klubovima i kafanama

Vladimir Lazar poznat je po nastupima gde vlada neverovatna energija i odlična atmosfera koja traje do kasnih sati. Na svojim nastupima neguje “gradski fazon” od probranih pop do narodnih pesama.

Njegove nastupe mozete slusati redovno u “Kajak” klubu Zemun, “Oblak u pantalonama”, “19th avenue”, a do sada smo imali priliku i da ga čujemo u kafani Pukni Zoro gde je snimio cover za istoimenu pesmu "Pukni zoro" koju možete čuti u nastavku. 

Vladimir Lazar takođe često nastupa i na privatnim proslavama poput rođendana, krštenja, korporativnih proslava, veridbi, itd. Ukoliko želite sjajnu atmosferu i pravu dinamiku na vašoj proslavi, Vladimir Lazar je tu da napravi pravi muzički spektakl koji će se prepričavati.

 

VLADIMIR LAZAR NOVA GODINA

 

A gde će se Vladimir Lazar postarati za spektakularnu atmosferu u najluđoj noći u godini, saznaćete na Nova godina Beograd gde vas očekuje sve aktuelne novogodišnje informacije i mogućnost rezervacije karata za najbolji doček Nove godine u Srbiji.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Vladimir Lazar uživo:

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača, bend ili DJ-a sa liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) za sve dodatne informacije.

 

Slični bendovi

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara