Vladimir Lazar

(0)

 

Ukoliko ste ljubitelj popularnih beogradskih lokala, onda ste se sigurno negde susreli sa imenom Vladimir Lazar, koje je mnogim boemima dobro poznato ime. U pitanju je jedan od neverovatnih pevača koji oduševljava publiku na nastupima svojim autentičnim glasom i neosporivom energijom. 

 

VLADIMIR LAZAR BIOGRAFIJA

 

Vladimir Lazar rođen je u Beogradu. Muzikom je počeo da se bavi davnih dana, ali je u muzičkim vodama aktivan preko 10 godina. Ukoliko izlazite, onda ste sigurno nekada imali priliku da ga čujete u popularnim beogradskim klubovima i kafanama

Vladimir Lazar poznat je po nastupima gde vlada neverovatna energija i odlična atmosfera koja traje do kasnih sati. Na svojim nastupima neguje “gradski fazon” od probranih pop do narodnih pesama.

Njegove nastupe mozete slusati redovno u “Kajak” klubu Zemun, “Oblak u pantalonama”, “19th avenue”, a do sada smo imali priliku i da ga čujemo u kafani Pukni Zoro gde je snimio cover za istoimenu pesmu "Pukni zoro" koju možete čuti u nastavku. 

Vladimir Lazar takođe često nastupa i na privatnim proslavama poput rođendana, krštenja, korporativnih proslava, veridbi, itd. Ukoliko želite sjajnu atmosferu i pravu dinamiku na vašoj proslavi, Vladimir Lazar je tu da napravi pravi muzički spektakl koji će se prepričavati.

 

VLADIMIR LAZAR NOVA GODINA

 

A gde će se Vladimir Lazar postarati za spektakularnu atmosferu u najluđoj noći u godini, saznaćete na Nova godina Beograd gde vas očekuje sve aktuelne novogodišnje informacije i mogućnost rezervacije karata za najbolji doček Nove godine u Srbiji.

 

U nastavku poslušajte kako zvuči sjajni Vladimir Lazar uživo:

 

 

 

 

KONTAKT

 

Ukoliko želite da angažujete nekog pevača, bend ili DJ-a sa liste, pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) za sve dodatne informacije.

 

Upit za rezervaciju


Ukoliko želite da zakažete nastup izvođača ili benda preko nas, molimo vas da popunite formular ispod. Naš predstavnik će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.


Slični bendovi